Yok böyle evlenme teklifi!

Yok böyle evlenme teklifi!

Aslen Adanalı olan DSİ çalışanı Fatih Kayış, âşık olduğu Kahramanmaraşlı Gülsen Yener’e evlenme teklifini billboarda reklam vererek yaptı.

19 Eylül 2017 - 17:50 - Güncelleme: 19 Eylül 2017 - 18:04

Kahramanmaraş Valilik kavşağındaki Turizm İrtibat Bürosunun yanındaki bir tane billboardı kiralayan romantik âşık, resimlerinin bulunduğu afişe “Benimle evlenir misin Gülsen?” yazdırdı. Evlilik teklifi için Cumartesi günü Kahramanmaraş’a gelen romantik âşık Fatih Kayış, sevdiği Gülsen Yener’in elinden tutarak billboardı gösterdi.


 Hiç beklemediği teklif karşısında şaşkına dönen Yener, filmlerdeki gibi bir evlilik teklifi aldığını söyledi. Çift ele ele tutuşarak evlilik teklifini gösteren billboardın önüne geldi. Yener’in önünde diz çöken Kayış, cebinden çıkardığı tek taşı çıkararak sevdiği Yener’e “Sevdiğim, biricik aşkım, hayatımın kadını olmanı istiyorum. Benimle evlenir misin” dedi. Yenerin de çılgın aşığın bu farklı evlilik teklifine cevabı “Tüm kalbimle bir ömür boyu Evet, Evet, Evet” oldu.


Kahramanmaraş’ta imkânlar sınırlı olduğu için billboardla evlilik teklifi yapmayı düşündüklerini kaydeden Fatih Kayış, “Sevdiğim, hayat arkadaşı olmak istediğim kişiyle beraber olmak için Adana’dan buraya geldim. Maraş’ta imkan sınırlı olduğu için böyle bir şey yapmaya karar verdim. Mesela burada deniz olsaydı ya da güzel bir pist olsaydı daha farklı şey düşünüyordum. Ama böyle bir şey yaptım. Eğer aşkımı mutlu ettiysem ne mutlu bana!


Ama kendisine söylemiştim: ‘Seni bütün Maraş tanıyacak’ demiştim. Teyzemin kızı vasıtasıyla tanıştık, işte bu aşamaya bir şekilde. Haziran ya da Mayıs gibi hem burada hem de Adana’da düğün yapmayı düşünüyoruz” dedi. Beklenmedik bir evlilik teklifi alan “Gülsen Yener ise “Çok mutlu oldum. Evlilik teklifi yapmasını bekliyordum; ama böyle bir şey yapacağı hiç aklıma gelmezdi. Çok teşekkür ediyorum. İleride çocuklarımıza anlatacağımız çok güzel bir anımız oldu” değerlendirmelerinde bulundu. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...