Yorgun mermi bu kez can alıyordu

Yorgun mermi bu kez can alıyordu

Kahramanmaraş’ta kendini bilmez magandalar tarafından havaya ateşlenen silahtan çıkan bir mermi, bir inşaatın bekçi kulübesinin tavanını delerek içeriye girdi. Bekçi kulübesinde santimlerle mermiden kurtulan gece bekçisi ise hala olayın şokunu yaşıyor.

11 Eylül 2017 - 23:16

Magandalar tarafından havaya bilinçsizce açılan ateşten çıkan mermiler il genelinde tehlike yaratmaya devam ediyor. Sevinçlerini silahlarına sarılarak kutlayan magandaların silahından çıkan yorgun mermi ve saçmalar vatandaşlara, işyerlerine ve araçlara isabet ediyor.

Geçen hafta Kahramanmaraş’ın Afşin İlçesinde Ali Bardız’ın kullandığı aracın arka camına isabet eden yorgun merminin bu haftaki ise Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu İlçesindeki bir gece kulübesi oldu. Önceki gece Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Mehmet Akif Mahallesinde nereden ateşlendiği bilmeyen bir tabancadan çıkan kurşun, inşaatı bekleyen gece Bekçisi Hacı Tiyek’in kulübesinin tavanını delerek içeri girdi.

Mermiden santimetrelerle kurtulan gece bekçisi Tiyek olayı şöyle anlattı; “İnşaatta gece bekçiliği yapıyorum. Gece saat 22.30 sıralarında oturduğum koltuktan bir gürültü ile ayağa kalktım. Tavanda çıkan gürültünün mermiden kaynaklandığını gördüm. Tavandan giren mermi başımın 10 cm yanından yere düştü. Hemen kendimi dışarı attım, etrafa baktım kimseler yoktu. O mermi başıma veya vücudumun herhangi bir bölgesine de isabet edebilirdi. Çok sert bir şekilde kulübemin tavanını delip yere düştü. 10 cm ile bugün hayattayım.” Dedi.

Yorgun merminin kulübesine isabet etmesinin ardından kendini dışarı attığını dile getiren Bekçi Hacı Tiyek  o gece korkudan kulübeye giremediğini belirtti. Magandalara da seslenen Tiyek; “bu işin benim de başıma geleceği aklıma gelmezdi. O mermi bana da isabet edebilir yarayabilir ya da öldürebilirdi. O mermiyi sıkan bilinçsiz kişinin bir akrabasına hatta kendi ailesine bile isabet edebilirdi. Artık bilinçsizce, düğünlerde, bayramlarda silah sıkma işini bırakalım.” Dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x