Yücel: “Çanakkale Zaferi, tarihe yazılmış eşsiz bir...

Yücel: “Çanakkale Zaferi, tarihe yazılmış eşsiz bir kahramanlık örneğidir”

Diş Hekimi Ahmet Lütfi Yücel, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajda, “18 Mart'ın yedi düvelin yenilmez armadasıyla büyük bir hüsrana uğratıldığı Çanakkale Deniz Zaferi'nin tarihe yazıldığı gündür” dedi.

18 Mart 2021 - 04:34

Çanakkale Zaferi, tarihe yazılmış eşsiz bir kahramanlık örneği olduğunu hatırlatan Yücel, “Vatan topraklarımızı ve bağımsızlığımızı korumak uğruna başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları tarafından verilen bu şanlı mücadeleyi hiçbir zaman unutmamalıyız. Her anında, her satırında insanlık onurunun yer aldığı bu destan, tarihimizin en hüzünlü ve aynı zamanda en onurlu zaferidir. Bu zafer milletimizin bağımsızlığa olan inancını arttırarak, savaşın yalnızca öldürmekten ibaret olmadığını tüm dünyaya bir kez daha hatırlatmıştır.

Vatanı için gövdesini siper etmekten asla çekinmeyen Aziz Şehitlerimizin, imkansızı başaran Seyit Ali Onbaşıların sayesinde bizler, bir asırdır bu topraklar üzerinde güvenle yaşamaktayız. Bu sebepledir ki tarihte eşine az rastlanır  bir kahramanlıkla canlarını feda eden Çanakkale Şehitleri asla unutulmayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Zaferinin 106.yıl dönümünü yürekten kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Aziz Şehitlerimizi ve Kahraman  Gazilerimizi hürmetle anıyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...