Zafer Partisi Kahramanmaraş Teşkilatından Kemal...
Reklam

Zafer Partisi Kahramanmaraş Teşkilatından Kemal Kılıçdaroğlu’na tam destek

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ında 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na tam destek açıklaması sonrası Zafer Partisi Kahramanmaraş teşkilatları ve Milletvekili adayları da destek açıklaması yaptı.

28 Mayıs 2023 - 04:47

13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek açıklamaları devam ediyor. Zafer Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Gökhan Canlı, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Yahya Kemal Akkurt, Milletvekili adayları Alparslan Kenger ve Kamber Harmankaya, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ile CHP İl Başkanlığını ziyaret ettiler.

Zafer Partisi Kahramanmaraş Teşkilatı “Oylarımız ve desteğimiz Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, CHP İl Başkanı Esat Şengül, CHP Kahramanmaraş 3. Sıra Milletvekili adayı Mehmet Bağlar ile görüşen Zafer Partisi heyeti daha sonra ise tüm il, ilçe teşkilatlarının saha da 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için çalıştığını ifade ettiler. 

Öztunç, Zafer Partisi destekçileri ve Sinan Oğan’a oy verenlere seslendi

Öztunç yaptığı konuşma da “Bugün Kahramanmaraş'ta Zafer Partisi'nin çok değerli İl Başkanı, Zafer Partisi'nin İlçe Başkanları ve son seçimdeki milletvekili adaylarıyla birlikteyiz. Niye birlikteyiz? Türkiye'yi yeniden ayağa kaldırmak için.El ele verdik, omuz omuza verdik, Zafer Partisi'yle birlikte Türkiye'yi bir kez daha içine girdiği bu karanlıktan çıkartacağız. Ben Zafer Partisi'nin çok değerli yöneticilerine teşekkür ediyorum. Önümüzde seçim var. Iki gün sonra sandığa gideceğiz. Bütün Zafer Partililerden ricamız şu El ele verelim. Ve artık Türkiye'yi bu diktatörlük dünyasından kurtaralım. El ele verelim, Türkiye'yi yeniden ayağa kaldıralım. Sığınmacılardan kurtaralım. Onları artık memleketlerine gönderelim. El ele verelim, terörü bitirelim. Terör belasından kurtulalım artık. El ele verelim, ekonomiyi yeniden ayağa kaldıralım. Ben bütün Zafer Partililerden, Sinan Oğan'a oy veren bütün yurttaşlarımızdan iki gün sonraki seçimde pazar günü Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanımıza oy vermelerini istiyorum, rica ediyorum”dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...