3 kişinin öldüğü kazanın otomobil sürücüsü tutuklandı!

3 kişinin öldüğü kazanın otomobil sürücüsü tutuklandı!

Kahramanmaraş'ta geçtiğimiz hafta sonu meydana gelen trafik kazasında 3 genç bayan hayatını kaybetmiş, araçta bulunan 2 erkek yaralanmıştı. Otomobil sürücüsü M.T. tutuklandı.

28 Mayıs 2018 - 08:08

Geçtiğimiz Cumartesi günü saat 15.45 sıralarına Kayseri-Kahramanmaraş karayolunun Beşbağlar mahallesi Beşoluk mevkisinde M.T. yönetimindeki 46 N 2413 plakalı Tofaş marka otomobil önünde seyretmekte olan B.Ç yönetimdeki 27 BDF 24 plakalı Tıra sol arkadan çarpması sonucu ölümlü trafik kazası meydana gelmişti.

Olayda otomobil de bulunan M.G.,S.Ö., ve N.T. isimli bayan şahıslar hayatını kaybederken, M.T. ve S.T.yaralı olarak KSÜ Tıp Fakültesi ve Necip Fazıl Şehir Hastanesinde tedavi için kaldırılmıştı.  

Onikişubat ilçe Jandarma Komutanlığı, Kavlaklı Jandarma Karakol Komutanlığınca yürütülmekte olan soruşturma sonucunda Adli makamlara sevk edilen Tır Şoförü B.Ç. 21.05.2018 tarihinde çıkarıldığı mahkemece Serbest bırakıldığı öğrenilirken , Çarşamba günü savcılığa sevk edilen Otomobil sürücüsü M.T.'nin ise çıkarıldığı Mahkemece tutuklanarak Cezaevine gönderildiği öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...