Milletvekili adaylarından ilk mesaj

Milletvekili adaylarından ilk mesaj

AK Parti'de Milletvekili Adaylarının belli olmasının ardından Kahramanmaraş'ta, gözler yeniden aday olan mevcut milletvekillerine, yeni adaylara ve listeye giremeyen milletvekillerine çevrilmişti. Bazı vekiller sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulundu.

28 Mayıs 2018 - 08:01

Kahramanmaraş'ta Bugün Gazetesi olarak vekillerin sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamaları sizler için derledik. 

ÖZDEMİR, ''ADAYLARIMIZ İÇİN HAYIRLARA VESİLE OLSUN''

Özdemir mesajında, ''Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan Önderliğinde Uzun Zamandır Yürütülen Çalışmalar Sonucu Açıklanan 27.Dönem Milletvekili Aday Listemiz; Vatanımız, Milletimiz, Devletimiz, Davamız, Kahramanmaraş’ımız ve Adaylarımız İçin Hayırlara Vesile Olsun. 2023, 2053 ve 2071 Hedeflerimiz Doğrultusunda'' ifadelerine yer verdi.

GÜVENÇ, ''ŞEHRİM RAHAT OLSUN''

AK Parti Kahramanmaraş 26.Dönem Milletvekili, 27.Dönem Milletvekili Adayı Celalettin Güvenç sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. 

Güvenç mesajıda şu ifadelere yer verdi; ''Kulunu mahcup etmeyen, mahzun bırakmayan Allah'a Hamd olsun. Ramazan-ı şerif bereketli olsun.Değerli dostlar 24 Haziran için yine yola çıkıyoruz. Naçiz şahsıma güvenini yenileyen Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sn Binali Yıldırım ile, her aşamada dua ve desteklerini esirgemeyen tüm dava ve yol arkadaşlarıma, kıymetli hemşerilerime gönül dolusu şükranlarımı sunuyorum''

Yolumuz barış ve kardeşlik yolu diyen Güvenç, ''Amacımız insanımızın mutluluğudur. Şu mukaddes vatan da 80 milyonun barış ve kardeşlik içinde yaşamasıdır. Yeni dönemde aday olmayan ama şehrimize önemli hizmetler yapan 15 Temmuz gecesi kahramanca davranan milletvekili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Yeni aday olan kardeşlerime başarılar diliyorum. Şehrim rahat olsun, inanıyorum ki her türlü sorunu tartışmayı bir kenara bırakıp birlikte bu mübarek şehir için çok iyi hizmetler yapacağız. Dualarınızı esirgemeyiniz, Allah yar ve yardımcımız olsun. Güçlü Türkiye Güçlü Kahramanmaraş için Durmak yok yola Devam İnşallah'' ifadeleri ile sözlerini tamamladı.

KILIÇ, ''KUTLU YÜRÜYÜŞE DEVAM''

AK Parti Kahramanmaraş 26.Dönem Milletvekili, 27.Dönem Milletvekili Adayı İmran Kılıç adaylığının açıklanmasının ardından ''Kutlu Yürüyüşe devam'' dedi

Kılıç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde Oluşturulan 27. Dönem Milletvekili Aday Listemiz Vatana, Millete, Kahramanmaraş’ımıza ve Partimize Hayırlı Olsun. Allah Yar ve Yardımcımız Olsun.Millete Hizmet Yolunda Kutlu Yürüyüşe Devam'' ifadelerine yer verdi.

SEZAL, ''MEVKİ GEÇİCİDİR, KALICI OLAN NİYET''

AK Parti'de İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek milletvekili adayı olan Mehmet Cihat Sezal ise aday adaylığı döneminde paylaştığı mesajında şu ifadelere yer vermişti; ''Hizmet Etmekse Murat; Mevki Geçicidir, Kalıcı Olan Niyet. Yeni Türkiye Yolunda "Kutlu Yürüyüşe Devam" sloganı İle yürüdüğümüz AK davamızda, Genel Merkezimizin olurları İle İl Başkan Yardımcılığı ve İl Yönetim Kurulu üyeliğinden bugün itibari İle istifa etmiş bulunmaktayım. İnşallah 28 Nisan Cumartesi günü Saat 14.30’da Milletvekili Aday Adaylığı için başvuru yapacağım. Tüm kahraman hemşerilerime arz eder, saygılarımı sunarım''

AK Parti'de listelerin açıklanmasının ardından 27.Dönem Milletvekilliğine 5.Sıradan aday olan Mehmet Cihat Sezal, adaylığının açıklanması sonrasında henüz bir açıklamada bulunmadı. 

ÖÇAL, ''GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ''

Listeye 6.sıradan giren Habibe Öçal sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Değerli Hemşehrilerim, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın takdirleriyle, her biri birbirinden değerli ve kıymetli yol arkadaşlarımız arasından Kahramanmaraş'ımızdan 27. Dönem Milletvekili adayı olarak gösterildim. Böylesine onurlu bir görevi şahsıma tevdi eden Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımıza şükranlarımı arz ederim. Ayrıca bu süreçte desteklerini esirgemeyen partimizin Genel Merkez Yönetimine, Kahramanmaraş Teşkilatımıza ve Kahramanmaraşlılara teşekkürlerimi bir borç bilirim'' dedi ve şöyle devam etti;

''Üzerime yüklenen bu kutlu görevin sorumluluğunun ve büyüklüğünün bilincindeyim. Sizlerin desteği ile hep birlikte bunların üstesinden geleceğimizden hiç şüphem yoktur. Adaylık sürecinden bu yana beni yalnız bırakmadınız. Bugünden itibaren yine sizlerle birlikte Kutlu Davamızı daha yükseklere taşımak ve Kahramanmaraş'ımıza her alanda hizmet etmek için gece gündüz demeden, gücümüzün son demlerine kadar çalışacağız.Niyetimiz hayırdır. Niyetimiz güzeldir. Allah'tan muradımız bu görevde ülkemize ve şehrimize faydalı işler yapmamızdır. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun''

KARAKOÇ, ''MEMLEKETİMİZE HAYIRLI OLSUN''

AK Parti Kahramanmaraş 27.Dönem Milletvekilliğine 7.Sıradan Aday olan Türk İslam Karakoç ise ''27. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde Ak Parti Kahramanmaraş Listesinde Aday Gösterilmiş Bulunuyorum.Tarafıma Gösterilen Teveccüh İçin Teşekkürlerimi Sunarım. 24 Haziran Seçimleri Vatana, Millete, Memleketimize Hayırlı Olsun'' dedi.

REYHANLIOĞLU, ''ÖNEMLİ OLAN KİŞİLER DEĞİL, DAVADIR''

AK Parti 26.Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu, 27.Dönem Milletvekili Adaylarının açıklanmasının ardından ''Görevler verilir, alınır. Önemli olan kişiler değil, hizmet ettiğimiz kutlu davamızdır'' dedi.

AK Parti'de 27.Dönem Milletvekili Adaylarının açıklanmasının ardından gözler listede yer almayan milletvekillerine çevrilmişti. 26.Dönem Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Kuruluşundan bugüne bir ferdi olduğum, Kadın Kolları Başkan Yardımcılığı ve Kadın Kolları Başkanlığı yaptığım, nihayetinde Milletvekilliği ile görevlendirildiğim AK Parti ailesinin bir parçası olmaktan her zaman gurur duydum ve duymaya devam ediyorum. Görevler verilir, alınır. Önemli olan kişiler değil, hizmet ettiğimiz kutlu davamızdır. Bu vesileyle 27.Dönem Milletvekili aday listemizin Kahramanmaraş'ımıza hayırlı olmasını diliyor, Milletvekili adaylarımıza hayırlı hizmetler ve başarılar diliyorum'' dedi.

 

DİLİPAK, ''BU BİR BAYRAK YARIŞI''

AK Parti Kahramanmaraş 26.Dönem Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, 27.Dönem aday listesinde bulunmamasının ardından ''Bayrağı teslim alanda, bayrağı teslim edende aynı şekilde bu kutlu dava için koşuyor. Hep birlikte yola devam'' dedi.

27.Dönem Aday listesinin açıklanmasının ardından AK Parti İl Başkanlığında bulunan Dilipak, ''AK Parti davası kutlu bir davadır. Bu davada yer almak bu davanın bir neferi olmak şereftir. Onurdur. AK Partide bu bir bayrak yarışıdır. Öyle bayrak yarışı ki bayrağı teslim alanda, bayrağı teslim edende aynı şekilde bu kutlu dava için koşuyor. Hep birlikte yola devam'' mesajını paylaştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
Görgel: “Tarihi Yapılarımızı Hızlıca Ayağa Kaldıracağız”
Görgel: “Tarihi Yapılarımızı Hızlıca Ayağa...