55 milyonluk yatırımda geri sayım başladı
Reklam

55 milyonluk yatırımda geri sayım başladı

Kahramanmaraş'ın kış turizmi için kentin adeta simgelerinden biri haline gelen Yedikuyular Kayak Merkezine ulaşım Tevfik Kadıoğlu Köprülü Kavşak sayesinde rahatlayacak. 55 milyon liralık yatırımla 90 günde bitirilmesi sözü verilen köprülü kavşağın temeli atıldı. 

11 Haziran 2022 - 02:23 - Güncelleme: 11 Haziran 2022 - 02:48

HAYRETTİN GÜNGÖR'DEN 90 GÜN SÖZÜ

Tevfik Kadıoğlu Köprülü Kavşak projesinin temel atma töreninde konuşan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, proje bedelinin 55 milyon lira olduğunu ve 90 günde projenin hayata geçeceğini kaydederek, "Şehrimizin doğu bölgesini batı bölgesine bağlayan aynı zamanda Yedikuyular Kayak Merkezi’ne ulaşım sağlayan Tevfik Kadıoğlu Köprülü Kavşak projemizin temel atma töreni gerçekleştiriyoruz. Tevfik Kadıoğlu Köprülü Kavşak projesi şehrimiz için çok önemli bir yatırım. 55 milyon liralık bir yatırım bedeli var. Projemizi hayata geçirmek için de 90 günlük bir süre belirledik. Bunun için de şantiye alanımıza bir zaman sayacı koyduk. Sayaç bugünden itibaren 90’dan geriye doğru saymaya başlayacak. İnşallah 90 gün içerisinde Tevfik Kadıoğlu Köprülü Kavşak projemizi hayata geçirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" dedi. 

"BU SEZON HAREKETLİ OLACAK”

Temel atma törenine katılan TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç de yaptığı konuşmada, "Şehrimiz için son derece önemli bir yatırım olan Tevfik Kadıoğlu Köprülü Kavşak projesinin temel atma töreninde yer almaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Bugün Dulkadiroğlu ilçemiz ve şehrimiz için son derece önemli olan bir yatırımın temelini atıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde şehrimizde ve ülkemizde yatırımlarımızı hayata geçirmeye devam ediyoruz. İnanıyorum ki bu sezon Kahramanmaraş için yatırım bakımından çok hareketli bir dönem olacak" ifadelerini kullandı.

Programa, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Mehmet Cihat Sezal ve Habibe Öçal, Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan, Dulkadiroğlu Belediyte Başkanı Necati Okay, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, AK Parti İl Koordinatörü Ömer Oruç Bilal Debgici, Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur, Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Eren Aşçı, KSÜ Rektörü Niyazi Can, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Okay, Konteyner Kent Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi
Başkan Okay, Konteyner Kent Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”