AK Elbistan takımına sahip çıktı

AK Elbistan takımına sahip çıktı

1. Amatör Küme Büyükler Ligi 6. Haftasında sahasında Bertizspor'u 9-0 yenen Elbistanspor’u Ak Parti ilçe teşkilatı yalnız bırakmadı.

29 Kasım 2017 - 02:47

Kahramanmaraş Yerel Amatör Küme Büyükler Ligi 1.Amatör Kümede B grubunda 6.hafta maçında Elbistanspor, ilk yarıyı 3-0 önde kapattığı mücadelede Bertizspor'u 9-0 yendi. Kırmızı-beyazlıların gollerini Mustafa (3), Mahmut (2), Abdullah (1), Cuma (1), Muhammet (1) ve Cebrail (1) kaydetti. Elbistanspor bol gollü geçen mücadelede bir de penaltı kaçırdı. Kahramanmaraş 1. Amatör Lig B Grubu'nda mücadele eden Elbistanspor, kendi sahasında oynadığı Bertizspor karşılaşmasında gol oldu yağdı. Elbistansporlu oyuncular rakip takıma nefes aldırmazken, 9 golle taraftarına adeta şov yaptı. Elbistan Çim Sahada oynanan karşılaşmada baskın bir futbol sergileyen Elbistanspor, rakip takımın kalesine üst üste ataklar yaparken, bir de penaltı kaçırdı.

Elbistanspor’un gollerini 16. dakikada Muhammet Demir, 30., 42. ve 53. dakikada Mustafa Saçan, 72. dakikada Cuma Donar, 73. dakikada Mahmut Küçük, 74. dakikada Abdurrrahman Özcan, 76. dakikada Mahmut Küçük ve 82. dakikada Cebrail Kılınç attı. Kendi sahasında taraftarına zevkli bir maç izletmenin keyfini yaşayan kırmızı beyazlı ekip, rakip takımı puansız gönderirken, yapılan çalışmaların da meyvesinin alındığını gösterdiler. Teknik Direktör Mutlu Doğan ise oynan futbol ve elde edilen galibiyeti kendilerini sevindirdiğini, takımın her geçen maç daha iyi oynadığını söyledi.

 

ELBİSTAN BELEDİYESPOR'U YANLIZ BIRAKMADI

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti ilçe başkanlığı görevine getirilen Av.Hasan Sungur maça gelerek, takıma destek oldu. AK Parti Elbistan İlçe Başkanlığına atanan Av. Hasan Sungur'da karşılaşmayı taraftarla birlikte tribünde yerini alarak izledi. Taraftarlar karşılaşmayı izleyen başkan Hasan Sungur'a sevgi gösterisinde bulunarak takıma sahip çıktığı için teşekkür etti. Maç esnasında Kulüp Başkanı Av.Sertan Davdav ve diğer yöneticiler ile bir araya gelen Hasan Sungur takımın gidişatından memnuniyet duyduğunu, takımın daha da başarılı bir hale gelebilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek destek sözü verdi. 

 

“SÖZ VERDİK SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRECEĞİZ”

Kulüp Başkanı Av. Sertan Davdav, "Sezon başında Elbistanspor'u hak ettiği yere getirmek için kendimize ve taraftarımıza söz vermiştik. Mutlu hocamız ve futbolcularımıza bu güzel futbollarını gollerle süsledikleri için teşekkür ediyoruz. Galibiyeti Elbistanspor'a her zaman sahip çıkan taraftarlarımıza armağan ediyoruz" diye konuştu. Av.Sertan Davdav aynı zamanda meslektaşı olan Av.Hasan Sungur ve ekibinin ilgisinden çok memnun kaldıklarını belirterek şunları söyledi; amacımız bir memleket rüyası olan, Elbistanspor’un tekrar profesyonel lige çıkması için uzun soluklu bir mücadele içerisinde olduklarını, bu uğurda 7/24 çalışarak ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını, takımın geldiği noktadan dolayı duyduğu memnuyite ek olarak, takıma sponsor olarak katkıda bulunan, bazı firmalara da desteklerinden ötürü teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karacasu Kampüsü Ağaçlandırıldı
Karacasu Kampüsü Ağaçlandırıldı
Kahramanmaraş’ta hafif ticari araç evin çatısına uçtu
Kahramanmaraş’ta hafif ticari araç evin çatısına uçtu