Ak Parti 8 koldan sanayide

Ak Parti 8 koldan sanayide

Ak Parti Kahramanmaraş teşkilatı Küçük Sanayi Sitesi esnafıyla kucaklaştı. Milletvekilinden il başkanına, kadın kollarından gençlik kollarına, eski milletvekili ve Genel Merkez Üyesine kadar küçük Sanayi sitesini bölgelere ayırarak esnaflarla bir araya geldi.

04 Nisan 2017 - 13:44

Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığının koordinesinde 4 Milletvekili, İl Başkanı, ilçe belediye başkanı,  eski milletvekili, ilçe başkanı ve genel merkez disiplin kurulu üyesi 8 koldan küçük sanayi sitesi esnafını ziyaret etti.

İşçileri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç; “Referandumla ilgili halkımızın bize sorusu yok, sadece hizmetlerle ilgili şehrimizin daha çok gelişmesiyle ilgili önerileri var.”

Milletvekili M. Uğur Dilipak; “Edindiğimiz izlenim, Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi esnafının kararının verdiğini ve ‘evet’ dediğini gördüm.”

Milletvekili M. İlker Çitil; “. Halkımız iletişim organlarından Anayasa paketiyle ilgili haber alıyorlar, bizden bilgi alıyorlar ve kararlı bir şekilde 16 Nisan’da ‘evet’ diyeceklerini ifade ediyorlar.

Milletvekili İmran Kılıç; “Herkeste ‘evet’ yönünde bir temayül görmek, ‘evet’ yönünde bir irade beyanı görmek bizleri sevindiriyor, ülkemiz adına, milletimiz adına mutlu ediyor.”


Ak Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir; “Şuana kadarki tablodan çok memnunuz, ‘evet’ konusunda halkımız çok kararlı. Bu ülkenin geleceğiyle ilgili bu değişimin gerekliliğini herkes düşünüyor.”

Eski Milletvekili Sıtkı Güvenç; “Biz Ak Parti olarak gerçekten 14 yıldır milletimize hizmet anlamında çok güzel hediyeler verdik ama Cumhuriyet tarihinden bu yana bizim yaptıklarımız arasında en büyük hediyemiz de bu olacak.”

Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Metin Doğan; “Cumhurbaşkanlığı sistemi Türkiye’deki koalisyon krizlerini sona erdirecek, Türkiye’deki istikrarı kalıcı hale getirecek ve Özal gibi Recep Tayyip Erdoğan gibi karizmatik liderlerin olmadığı dönemde de Türkiye’de istikrarın kalıcı hale gelmesini sağlayacak.”

Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici; “Referanduma sayılı günler kala kişisel sıkıntılarımızı bir kenara bırakalım, Türkiye’nin önünde çok önemli bir süreç var, güçlü Türkiye için ‘evet’ dememiz lazım ve herkesin çalışması lazım.”

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un ise Ekinözü’ne bağlı en ücra köyleri gezerek vatandaşları referandumla ilgili bilgilendirdiği belirtildi.

 

AK PARTİ SANAYİ SİTESİNDE

Ak Parti Kahramanmaraş teşkilatı tüm gününü Küçük Sanayi Sitesi esnafına ayırdı. Küçük Sanayi sitesi esnafını 8 koldan ziyaret eden Ak Partililer, halkın anayasa paketiyle ilgili sorularını dinlediler. Soru gelmeyen esnafın kararlı duruşu karşısında mutlu oldular.

Ak Parti Kahramanmaraş teşkilatı Dulkadiroğlu ilçe teşkilatının koordinesinde Küçük Sanayi sitesine girerek 8 koldan esnafları ziyaret ettiler. TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri M. Uğur Dilipak, M. İlker Çitil, İmran Kılıç, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Ak Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Metin Doğan, Ak Parti eski Milletvekili Sıtkı Güvenç 8 ayrı bölgede küçük sanayi sitesi esnaflarıyla buluştu.


Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi haber ekibinin eşlik ettiği ziyaretlerde, partililer referandumla ilgili değil sıkıntılarıyla ilgili sorular sordular. Referandumla ilgili esnafın kararlı duruşunu gören Ak parti camiası bu kararlı duruş karşısında mutlu oldular.

Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından 8 bölgeye ayrılan küçük sanayi sitesine Ak Partililer sabah saatlerinde girip akşam saat 18.00’a kadar esnaf ziyaretlerini sürdürdüler.

 

ESNAFIMIZ KARARINI ÇOKTAN VERMİŞ

Esnaflarla tek tek ilgilenerek sohbet eden TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç; “Partimiz halkımızla birlikte çok seviyeli bir süreç yönetiyor. Bir yandan halkımızla kucaklaşıp dertlerini dinlediğimiz bu süreçte muhalefet son günlerde çirkin yüzünü göstermeye başladı. Maalesef sıradan vekillerinden en üste kadar 16 Nisan’da Ege’ye dökmeden söz etmeye başladılar. Maalesef bilinen yüzlerini gösterdiler. Dikkat ederseniz onlar o yöne çekmeye başladıktan sonra milletimizin de kararı netleşmeye başladı. Köylerimiz, mahallelerimizde olsun, özellikle kahramankentimizde vatandaşlarımızın tamamı önemli bir hassasiyet gösteriyor. Kahramanmaraşlı bu muhalefetin bu CHP anlayışının ne olduğunu çok iyi biliyor, bunu bildiği için de zaten kararını vermişti.” dedi.

 

REFERANDUM HALKIMIZLA BİR ARAYA GELMEYE VESİLE

16 Nisan’da yapılacak referandumun vatandaşla yüz yüze görüşmeye vesile olduğunu da belirten Güvenç şöyle konuştu; “Referandumla ilgili halkımızın bize sorusu yok, sadece hizmetlerle ilgili şehrimizin daha çok gelişmesiyle ilgili önerileri var. Bu da sevindirici bir olay. Bugün sanayi sitesindeyiz, çok büyük hizmetler yapmışız ama yapmamız gereken hizmetlerde var. Sanayi sitemizin yer talepleri, altyapı talepleri var, bunları da yaptık ve yapmaya da devam ederiz.

Ben inanıyorum ki; Türkiye 17 Nisan’dan sonra bambaşka bir Türkiye olacak, güven ve istikrar kazanacak, bir daha koalisyonlar dönemine dönmeyecek, Türkiye’nin gündemini bir daha Cumhurbaşkanı-Başbakan kavgaları işgal etmeyecek. Halka dayanan, halkın seçtiği halkın hesap veren cumhurbaşkanlığı sistemini milletimizin tasdik edeceğine onaylayacağını düşünüyorum.”

 

BENDE BİR SANAYİ ÇOCUĞUYUM

Bir sanayi çocuğu ve sanayide yetiştiğini belirten Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili M.Uğur Dilipak ziyaretlerde edindiği izlenimin esnafın kararını çoktan verdiğini ve ‘evet’ dediğini söyledi. Dilipak şöyle konuştu; “Şunu da belirtmek istiyorum; geçen gün HDP’nin ‘hayır’la ilgili bir şarkısı vardı. Bu şarkıda ‘tek devlet hayır, tek millet hayır’ diyordu. Burada milletimizin ana omurgasını oluşturduğu tek devlet, tek millet, tek vatan, tek bayrak söylemini bütün partilerin kabul ettiğini biliyorduk. Demekki kabul etmeyen partiler var, bunlar ‘hayır’ diyorlar. Bunun da milletimizin bir kez daha ‘hayır’ diyenlerin hangi çizgide olduklarını görmesi açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Almanya, Hollanda, İsveç’i ‘hayır’ diyor. Bunlar ‘hayır’ derken, gerekirse belki içeriğine bile bakmadan ‘evet’ dememizin gerektiğini oradan anlıyoruz.

 

İSTEMEYENLERİN KARARININ TAM TERSİ DOĞRU KARARDIR

Geçmişte Sultan Abdulhamithan önemli bir konuda karar vereceği zaman yabancı ülkelerin sefirlerinin kararlarını sordururmuş. Nedeni ise onlar ne karar verirse ben onun tam tersine karar vererek doğru karar verdiğimi bilirmiş. Milletimiz de bunu böyle görmeli, son düzlüğe giriyoruz. Milletimiz feraset sahibi, düşünce sahibi, her şeyi görüyor ve farkında. Bu noktada kesinlikle Kahramanmaraş’ın Türkiye’nin ‘evet’ anlamında birinci ili olarak çıkacağına inanıyorum. Eğer aksini de söyleyen varsa gelsinler bir sahada dolaşsınlar.”

 

KAHRAMANMARAŞ’TAN DERECE BEKLİYORUZ

Kahramanmaraş’ın tüm bölgelerini karış karış gezdiklerini belirten Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili M. İlker Çitil ise şöyle konuştu; “Bugün Sanayi Sitesi esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Halkımız iletişim organlarından Anayasa paketiyle ilgili haber alıyorlar, bizden bilgi alıyorlar ve kararlı bir şekilde 16 Nisan’da ‘evet’ diyeceklerini ifade ediyorlar. Küçük sanayi sitemizde esnaflarımızla birlikteyiz ve Kahramanmaraş’tan derece bekliyoruz. Yeni Cumhurbaşkanlığı sistemimiz, hızlı ve etkin, dinamik bir yönetim olacak.”

 

BU KARARLI DURUŞ BİZİ MUTLU EDİYOR

Küçük Sanayi sitesi esnaflarını ziyaret ederek sorunlarını dinlediklerini belirten Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, esnafın temayülünün ‘evet’ yönünde olması ve ‘evet’ yönünde irade koymasının kendilerini sevindirdiğini söyledi. Kılıç, “Elbetteki ‘evet’ diyeceğiz, daha güçlü Türkiye, daha hızlı icraat, daha gelişmiş ve zengin bir devlet için ‘evet’ demek durumundayız. Halkımız ve esnafımız bu işin bilincinde. Bu anlamda esnafımızı ziyaret ediyoruz ve ziyaret etmeye devam edeceğiz. Bu önemli bir mesele, memleket meselesi, bu meseleleri esnafımızla paylaşmak gerçekten bizi mutlu ediyor.” dedi.

  

ŞUANKİ TABLODAN ÇOK MEMNUNUZ

Başarılı bir referandum sürecinin geçmesinde en aktif rol alan Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir’de sahadaki yerini alarak 16 Nisan’da neden evet denmesi gerektiğini anlattı. Özdemir; “Bugün bütün milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla küçük sanayi sitemize girdik. Sanayideki esnaflarımızı ziyaret edip sıkıntılarını dinliyoruz. Hem de referandumla ilgili, bu ülkenin neden ‘evet’e ihtiyacı olduğunu anlatıyoruz, vatandaşlarımızdan destek istiyoruz. Şuana kadar gezdiğimiz esnaf arkadaşlarımız hep desteklerini ifade ettiler. Zaman zaman kendileriyle ilgili, sanayi sitesiyle ilgili ufak tefek sıkıntıları olduklarını söylediler. Bizde bunları aldık ve çözümü için gerekli çalışmaları başlattık. Şuana kadarki tablodan çok memnunuz, ‘evet’ konusunda halkımız çok kararlı. Bu ülkenin geleceğiyle ilgili bu değişimin gerekliliğini herkes düşünüyor. Bu da bizim şevkimizi artırıyor, çalışmalara devam ediyoruz.” dedi.

 

YENİ SİSTEM TÜRKİYE’DEKİ KRİZLERİ ORTADAN KALDIRACAK

Referandum çalışmalarına Kahramanmaraş’ın kalbi olarak adlandırdığı küçük sanayi sitesi esnafını ziyaret ederek devam eden Ak Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Metin Doğan da vatandaşların kafasında soru varsa, açıklamaları istedikleri bir konu varsa onu anlatmaya çalıştıklarını söyledi. Yeni Cumhurbaşkanlığı sisteminin Türkiye’deki krizleri ortadan kaldıracağını belirten Doğan şöyle konuştu; “Türkiye’deki istikrarı kalıcı hale getirecek ve Özal gibi Recep Tayyip Erdoğan gibi karizmatik liderlerin olmadığı dönemde de Türkiye’de istikrarın kalıcı hale gelmesini sağlayacak. 1991-2002 arasında 80’li yıllarda olduğu gibi her gün yeni bir hükümetlerin kurulduğu, güven oylama krizlerinin yaşandığı, gensoru krizlerinin yaşandığı bir Türkiye’ye geri dönmemek için, vatandaşın geleceğe daha güvenli bakması için Anayasa değişikliğinin ne kadar elzem olduğunu anlatıyoruz.

 

BİZ ERDOĞAN SONRASINI DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ İÇİN BU SİSTEMİ GETİRİYORUZ 

Bu Anayasa değişikliği Recep Tayyip Erdoğan için değil, Ak Parti içinde değil, Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan vatandaşların sevgisini kazanmış, güvenini kazanmış her seçimden başarı ile çıktılar. Dolayısıyla daha sonraki dönemlerde aynı nitelikteki insanların olmaması durumunda eski dönemlerdeki gibi koalisyonlara dönmemek gerekiyor. Bu sebeple diyoruz ki; Recep Tayyip Erdoğan sonrasında da Türkiye’yi güvence altına almak için, Türkiye’nin siyasi, ekonomik krizlerle uğraşmaması için, Cumhurbaşkanı’nın kitap fırlattığı ve gecelik faizin yüzde 7 binleri bulduğu bir Türkiye’ye dönmemek için, memur maaşlarını deprem yardımlarıyla ödemek zorunda kalan bir Türkiye’ye dönmemek için, üçüncü köprülerin, Çanakkale köprülerin, üçüncü havaalanlarının, kanal İstanbulların, Avrasya tünellerinin yapılmaya devam ettiği bir Türkiye için Cumhurbaşkanlığı sistemine ‘evet’ istiyoruz. Gördüğümüz ilgi ve alaka çok yüksek, yüzde 80’lerin üzerinde bir ‘evet’ oyu çıkacağı inancındayım.”

 

VATANDAŞLARIMIZ 16 NİSAN’DA EN İYİSİNİ YAPACAK

Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Depgici de referanduma sayılı günler kala vatandaşların en güzelini yapacağını söyledi. Debgici; “Kahramanmaraş’taki Ak Parti kadroları olarak küçük sanayi sitemizdeki esnaf kardeşlerimizle buluşuyoruz. Onların dertlerini dinliyoruz, referandumla ilgili akıllarındaki soru işaretlerini gideriyoruz. Gördüğümüz durumdan gayet memnunuz, alkımız kararını vermiş ve ‘evet’ diyorlar. Hizmetlerle ilgili küçük sıkıntılar var onları da not edip en kısa sürede çözeceğiz. Referanduma sayılı günler kala kişisel sıkıntılarımızı bir kenara bırakalım, Türkiye’nin önünde çok önemli bir süreç var, güçlü Türkiye için ‘evet’ dememiz lazım ve herkesin çalışması lazım.”

 

EN BÜYÜK HEDİYEMİZ YENİ SİSTEM OLACAK

Ak Parti Kahramanmaraş eski Milletvekili Sıtkı Güvenç de referandum çalışmalarını küçük sanayi sitesiyle devam etti. Eski milletvekili olarak Kahramanmaraş’ta kendisine verilen görevleri yerine getiren Güvenç, Ak Partinin 14 yıllık boyunca en büyük hediyesinin yeni sistem olduğunu belirtti. Güvenç şöyle konuştu; “Dulkadiroğlu Teşkilatımız ve İl Başkan Yardımcımızla birlikte 16 Nisan’da yapılacak referandum çalışmalarına sanayi sitemizde devam ediyoruz. İlimizin diğer bölgelerinde olduğu gibi küçük sanayi sitemizde de vatandaşlarımızın kararlı duruşu, şuana kadar geçirdiğimiz tüm seçimlerdeki desteğin üstünde bir destek olacağı kanaati uyandırdı. Bundan dolayı mutlu oldum, Kahramanmaraşlı hemşerilerimiz her seçimde sağduyulu olmuştur. Bu referandumun ne kadar önemli olduğunun farkını varmış ve idrak etmiş. Biliyorsunuz Kahramanmaraş’ta Ak Partinin güçlü bir tabanı var. MHP’nin de güçlü bir tabanı var, CHP son seçimde Kahramanmaraş’ta milletvekili çıkaramadı. MHP’nin içerisindeki muhalefet kanadının da durduğunu görüyoruz. Ben inanıyorum ki; bu konuya samimiyetle bağlı olan Ak Parti tabanı ve MHP’nin de desteği ile Türkiye’de çok iyi bir oy alacağımıza inanıyorum.

 

TÜRKİYE BU SİSTEMLE SINIF ATLAYACAK

Bu referandum Türkiye’ye sınıf atlatacak bir sistem getirecek. Biz Ak Parti olarak gerçekten 14 yıldır milletimize hizmet anlamında çok güzel hediyeler verdik diyebiliriz. Fakat Cumhuriyet tarihinden bu yana bizim yaptıklarımız arasında en büyük hediyemiz de bu olacak. Çünkü; bu referandumla birlikte Türkiye’de iktidar oyunları bitiyor. Her seçim döneminde Türkiye’de algı operasyonları yapılır, terör artırılır, devalüasyon yapılarak paranın değeri düşürtülür, ekonomik kriz çıkartılır ve tek başına güçlü bir hükümetin çıkması engellenir.”

Ak Partililerin sanayi sitesinde tüm esnafları ziyaret edene kadar bölgeden ayrılmayacağı bildirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ise geçen haftadan kalan Ekinözü’nün diğer köylerini ziyaret ederek vatandaşlardan destek istediği bildirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı