Akmansoy 15’inci arabasını verdi

Akmansoy 15’inci arabasını verdi

Kahramanmaraş’ın en büyük marketler zinciri Akmansoy her yıl yaptığı araba çekilişini bu yılda tekrarladı. 30 TL’lik alışveriş karşısında bir kupon veren Akmansoy dün düzenlediği çekiliş töreni ile araba talihlisini belirledi.

29 Ekim 2017 - 03:33

Kahramanmaraş’ta 7 şubesiyle ucuzluğun adresi olan Akmansoy geleneksel hale getirdiği hediye dağıtımına bu yılda devam etti. 50 yılı aşkındır Kahramanmaraş’a hizmet ederek büyüyen Akmansoy müşterilerine hediye dağıtmaya devam etti.

Müşterilerine yine noter huzurunda çekilen kuralarla ev veren Akmansoy 11 yıldır düzenlediği araba kampanyasının talihlisini belirlemek için Tekerek Şubesi önünde çekiliş töreni düzenledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği çekiliş töreninde büyük çekiliş öncesi müşterilerine sürpriz hediyeler dağıttı.

Programın sunuculuğunu yapan Akmansoy Marketler Zinciri Genel Müdürü Ömer Yenipınar, 11 yıldır araç kampanyası düzenlediklerini, mağazalarından alışveriş yapan müşterilerine noter huzurunda yapılan çekilişle 5 jip, 9 binek otomobil, 1 ev, yüzlerce seyahat, 30 bin künefe, 30 bin bardak, binlerce TL değerinde indirim çeki gibi hediye verdiklerini söyledi.

30 TL değerinde yapılan her alışverişe bir kupon veren Akmansoy 15’inci araba talihlisini 3’üncü Noter Vekili Fatih Kaygusuz’un huzurunda çekiliş yaptı. Çekilişleri ise fanuslardan küçük çocuklara yaptırdı. Her çocuğun bir top çektiği araba çekilişinin talihlisi, yaptığı alışverişle 7 kupon hakkına sahip olan Emrah Kurt oldu. Aracı gelerek anahtarını teslim alan Kurt’un mutluluğu güzlerinden okundu. Araba çekilişinde yedek talihli ise 11 kuponu bulunan Ali Yılmaz oldu.

Çekilişte Tekerek şubesi önünde toplanan müşterilerine yemek ikramında da bulunuldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Çocuklarda beyin tümörünün ilk sinyali olabilir!
Çocuklarda beyin tümörünün ilk sinyali olabilir!