Akpınar Yeniden Başkan

Akpınar Yeniden Başkan

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi, 29 Nisan Cumartesi günü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde yapıldı. Tek liste halinde gidilen kongrede mevcut başkan Mustafa Akpınar, yeniden başkan seçildi.

01 Mayıs 2017 - 14:01 - Güncelleme: 01 Mayıs 2017 - 15:40

Divan Başkanlığını MHP Kadın ve Aileden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel’in yaptığı kongre, büyük bir katılımla gerçekleşti. Kongreye uzlaşıya varılarak tek liste halinde gidilmesinden memnuniyetini dile getiren Demirel, “Burada bir ilçe kongresindeyiz. Kahramanmaraş’ta görüyorum ki bir uzlaşma var. Dulkadiroğlu teşkilatı tek liste üzerinde uzlaşmışlar. Umarım bu uzlaşı hep sürer” dedi.


Kongrede selamlama konuşması yapan MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner, artık Milliyetçi Hareket Partisi’ni iktidara taşımanın zamanının geldiğini kaydetti.

Öner, şöyle konuştu: “Milliyetçi Hareket Partisi, ilkelerinden ve ülkülerinden asla taviz vermeyen; ancak Türk devletinin ve milletinin bekası söz konusu olduğunda da her türlü fedakârlığı yapan muazzam bir millet eseridir. Bu itibarla özellikle 15 Temmuz sonrası Sayın Genel Başkanımız, ‘önce ülkem ve milletim’ diyerek, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde büyük bir inisiyatif alarak 16 Nisan’da önümüze referandum şeklinde gelen Türk devletinin ve milletinin bekasının teminatı için bir yol açmıştır. Ve Kahramanmaraşlı edelerim de Milli Mücadele yıllarında olduğu gibi 16 Nisan’da da çok büyük bir oranda Milliyetçi Ülkücü hareketin yanında olarak lideriyle birlikte hareket etmiş; ve yüzde 74’ün üzerinde bir Evet oyu kullanmıştır. Teşkilatım adına bütün arkadaşlarıma ve Kahramanmaraşlılara buradan teşekkür ediyorum. Bizler de artık yeni kongreler yapıyoruz. Bu kongrelerden sonra Kahramanmaraş’ta önce partim, teşkilatım, liderim diyerek birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek önümüzdeki her tür seçimlerde Milliyetçi, ülkücü hareketi iktidara taşımalıyız.”


“MARAŞ BELEDİYESİNE 3 HİLALLİ BAYRAK DİKİLECEK”

Tek liste halinde gidilen kongrede açılış konuşmasını yapan MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Kahramanmaraş’ta kullandığı bir sözü hatırlatarak; “Benim ve teşkilatındaki arkadaşlarımın kızıl elması Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne Cenabı Allah'ın izniyle üç hilalli bayrak dikeceğiz” ifadelerine yer verdi. Akpınar, şunları söyledi: “Cenab-ı Allah birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin. Aramıza nifak sokmak isteyen fitne tohumları ekmek isteyen hiç kimseye fırsat vermesin. Öncelikli olarak bir Kasım'dan sonra hareketimizin Genel Başkanı liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendiye karşı birtakım şahıslar tarafından bazı olumsuz durumlar yapıldı.


Ben ve teşkilatım bir Kasım'dan sonra açık ve net bir şekilde hareketimizin liderinin yanında olduğumuzu beyan ettik ve buradan bir kez daha gür bir sesle söylüyorum ki dün olduğu gibi bugün de yarın da hareketimizin Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’in her zaman emrinde ve yanında olacağız. Önümüzde 2019 yılında milletvekilliği seçimleri, Cumhurbaşkanı seçimleri ve yerel seçimler yapılacak. Biz teşkilatımızla beraber önümüzde yapılacak olan seçimlere Cenabı Allah'ın izniyle en iyi şekilde hazırlanacağız. 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sayın Genel Başkanımız Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde şöyle söyledi:


‘Kahramanmaraş Belediyesi’ne bir gün üç hilalli bayrak dikilecek.’ 2014 yılından beri Sayın Genel Başkanımızın bu sözü üzerine benim ve teşkilatımdaki arkadaşlarımın Kızıl elması Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne Cenabı Allah'ın izniyle üç hilalli bayrak dikeceğiz.” MHP Dulkadiroğlu İlçe Kongresi’nde Yönetim Kurulu Asil Listede şu isimler yer aldı: “Salman Paksoy, Ali Akkaya, Koray Korkmaz, Mehmet Yanık, Mehmet Kaba, Müfit Dal, Turan Cihat Akben, Konur Alp Ceyhan, Durdu Karaca, Ali Sarıçiçek, Savaş Dal, Yahya Canlı, Ali Tufan, Mehmet Ali Özşahin, Serdar Savaş Demiröz, Salman Arslan, Durdu Akpınar, Ünal Kuzu.” MHP Dulkadiroğlu İlçe Yönetim Kurulu Yedek Listede ise şu isimlere yer verildi: “Salman Demirtaş, Ali Dertli, Faruk Bekiroğlu, Mesut Doğan, Kerem Aksu, Durdu Paçacı, Malik Yıldız, Cuma Gönen, Orhan Akkurt, Durdu Mehmet Gülçin, Akif Ekiz, Ökkeş Daydaylıoğlu, Selahattin Şimşek, Ahmet Dizibüyük, Yahya Karagöz, Mustafa Ayva, Ümit Gül, Nazım Dal, Hasan Kaplan.”


Genel Kurula; MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, Ülkücü İşçiler Dernek Başkanı Hakan Kandemir, MHP İl Başkanı Süleyman Öner, Kahramanmaraş Ülkü Ocakları İl Başkanı Mesut Kaplan, MHP Kahramanmaraş Kadın Kolları İl Başkanı Halide Akben, Kamu-Sen Kahramanmaraş İl Başkanı Adem Demir, Türk Eğitim-Sen Kahramanmaraş İl Başkanı Ziya Yenipınar, MHP Eski Milletvekillerinden Mesut Dedeoğlu ve Sefer Aycan ile birlikte çok sayıda partili katıldı. (HABER-FOTO: KENAN ONARAN)


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı