Akşener Maraş’ta

Akşener Maraş’ta

Milliyetçi Hareket Partisi’nden ihraç edilen MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener, 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylaması için yürütülen Hayır kampanyası dolayısıyla Kahramanmaraş’a geldi.

30 Mart 2017 - 17:05

Özel bir düğün salonunda dün binlerce kişiye seslenen Akşener, sözlerine Kahramanmaraş’a iltifatla başladı. Akşener, “Kahramanmaraş olmasaydı Türk tarihi öksüz kalırdı” ifadelerine yer verdi.

MHP’li muhalif kanadın lideri Akşener, şöyle konuştu: “16 Nisan’da icra edilecek olan referandum hakkında görüşlerimizi paylaşmak için geldik. 16 Nisan’da bir referandum olacak. Bir anayasa değişikliğini hep beraber oylayacaksınız. İnşallah bugün bu salonu şereflendiren sizler, öyle bir irade koyuyorsunuz ki 16 Nisan akşamı Allah’ın izniyle inşallah Hayır çıkacak. 80 milyon kere Hayır diyeceğiz. Evet, için kampanya yapanlar oturuyorlar; Hayır tercihinde bulunanlara başlıyorlar sövmeye. Ne teröristlik kalıyor ne namus ne şeref kalmadı. Her şey söyleniyor. Ama niçin Evet denmesine dair ben bu güne kadar muhteremlerin ağzından bir kelime duymadım. Şimdi milli iradenin önemi, milli iradeye saygı adı altında görüşmeler yapıyorum ben. Milli irade nedir? Milletin kararıdır. Hür, bağımsız, kendi iradesiyle bir tercihte bulunan milletimizin seçim sandığında kullandığı oyun neticesi, milli iradenin tecellisidir. Nitekim 16 Nisan’da sandığa gidilecek kiminiz Hayır, kiminiz Evet tercihinde bulunacaksınız. Biz, Hayır tercihinde bulunanlar bu güne kadar Evet tercihinde bulunan ve ulunacak olan hiçbir arkadaşımıza, hiçbir kardeşimize incitici, rencide edici ve insanlara hakaret eden, iftira atan, edep dışı, hayâ dışı tek bir kelime söylemedik.”  (HABER-FOTO: KENAN ONARAN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
Görgel: “Tarihi Yapılarımızı Hızlıca Ayağa Kaldıracağız”
Görgel: “Tarihi Yapılarımızı Hızlıca Ayağa...