Alpedo’yla Türkiye’nin her bölgesinde varız
Reklam

Alpedo’yla Türkiye’nin her bölgesinde varız

Açılışlar, temel atma ve Tarım çalıştayına katılmak üzere Kahramanmaraş’a gelen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’yı Adana Yolu üzerindeki üretim tesislerinde misafir eden Alpedo-Kervan Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu Alpedo markasıyla Türkiye’nin her bölgesinde olduklarını söyledi.

03 Ekim 2017 - 02:03

Tarım Araştırma Enstitüsündeki Tarım Çalıştayın ardından Alpedo-Kervan Pastanelerinin Adana Yolu üzerindeki üretim tesislerini ziyaret eden Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Alpedo-Kervan Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Pekel tarafından karşılandı.

Bakan Fakıbaba Kervan’ın üretim tesislerinde 3 metre uzunluğunda ve 4 ton ağırlığında vince asılmış dondurmaya hayran kaldı. Et satırıyla dondurma kesen Bakan Fakıbaba dondurma kütlesinden kestiği parçayı gazetecilere ikram etti. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ise satırla kestiği dondurma parçasını Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu’na ikram etti.

 

MARDİN KIZILTEPE’DE 5 MİLYONLUK YATIRIMIMIZ VAR

Öğle yemeğini Kervan’ın üretim tesislerinde yiyen Bakan Fakıbaba’ya tesisleriyle ilgili geniş bilgi veren Alpedo-Kervan Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu bünyelerinde 800 kişiye iş istihdamı sağladıklarını söyledi. Şirketlerinin 1960 yılında Turgut Pekel tarafından kurulduğunu hatırlatan Kervancıoğlu şöyle konuştu; “Bizler de ikinci kuşak olarak aldığımız kalite bayrağını daha üst seviyeye taşımak için büyük gayret gösteriyoruz. Alpedo markasıyla Türkiye’nin her bölgesinde dağıtım yapıyoruz. Şuan Kahramanmaraş’ta 6 adet pastane formatında mağazamız var. Buradan da bir yatırımımızı açıklamak istiyorum; Mardin Kızıltepe Organize Sanayi Bölgesinde 5 milyon TL’lik yatırım yaptık. Şuan Kızıltepe’deki fabrikamız aktif ve 150 çalışanımız mevcut. Şuan bölgenin dondurma ihtiyacını gören tesisimiz, inşallah Ortadoğu’da savaş bittiğinde o bölgelere hizmet verecek.  Mardin Kızıltepe’deki yatırımımızdan dolayı gurur duyuyorum, o bölgede hem Tarım Bakanlığınız hem devletimizin diğer kurumları bize çok büyük destekleme veriyor. Sayın Bakanımıza, Genel Başkan Yardımcımıza teşekkür ediyorum.  Alpedo markasıyla Türkiye’nin doğusunda batısında her bölgesinde varız. Taleplere cevap vermek için ise üretim tesisimizi genişletmek zorundaydık. Bu imkanı bize veren Tarım Bakanlığı ve TKDK yetkilileri ile Genel Başkan Yardımcımız Mahir Ünal’a teşekkür ediyorum.” 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x