Fakıbaba: “Bol kazançlar diliyorum”

Fakıbaba: “Bol kazançlar diliyorum”

Cumartesi günü Kahramanmaraş Programına sabah 06.00’da Başlayan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba Sanayi Sitesindeki Teknik Makine ve Sanatkarlar Odası hizmet binasının temel atma törenine katıldı. Törende konuşan Bakan Fakıbaba esnafa bol kazançlar temennisinde bulundu.

03 Ekim 2017 - 01:58

Kahramanmaraş’ta jet hızıyla programdan programa koşan ve 12 saat kentte kalan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba 11 etkinliğe katıldı. Sabah saatlerinde Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’la birlikte Ulucami’de Sabah namazıyla programa başlayan Bakan Fakıbaba Tigem ziyaretinin ardından Küçük Sanayi Sitesinde Kahramanmaraş Teknik Makine ve Sanatkarlar Odası hizmet binasının temel atma törenine katıldı.

Törende Oda Başkanı Mustafa Yaman’ın selamlama konuşmasının ardından kürsüye gelen Bakan Fakıbaba; “Kahramanmaraş’tayım ve çok mutluyum, açılıştan açılışa geçiyoruz. Birazdan da Çalışta’ya geçeceğiz. Gerçekten Kahramanmaraş’a daha önceden de gelmiştim emeği geçen başta Genel Başkan Yardımcımız Mahir Ünal’a, bütün arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Tabi ki ikinci teşekkürüm Sayın Başkanım gibi gerekli ruha sahip olan çok değerli esnaf ve sanayinin bel kemiği olan üretici kardeşlerimize olacaktır. Sizlere, Kahramanmaraş’ımıza ve ülkemize hayırlı olmasını ve bol kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x