Anadolu Gençlikspor, Kayseri’de şov yaptı

Anadolu Gençlikspor, Kayseri’de şov yaptı

Bayanlar 3.lig 6. grupta mücadele eden Anadolu Gençlikspor, ligin 7. haftasında Yıldırım Beyazıt Şafakspor'u farklı geçti.

26 Aralık 2016 - 07:46

Kahramanmaraş’ı Bayanlar 2. Ligde temsil eden Anadolu Gençlikspor Kayseri deplasmanında konuk olduğu Beyazıt Şafakspor'a Gol Yağmuru gibi yağdı. Bayanlar 3.lig 6. grupta mücadele eden Anadolu Gençlikspor, ligin 7. haftasında Yıldırım Beyazıt Şafakspor deplasmanındailk yarıyı Ayşe Tunç [3] Emine Polat [3] Sevdenur, Hürü ve Makbule'nin attığı gollerler 10-0 önde kapattı .  İkinci yarıya da hızlı başlayan Anadolu Gençlikspor, Sadiye ile 11-0 Ayşe Tunç ile 12-0 Sadiye ile 13-0 öne geçti.

Maçta başka gol olmayınca Anadolu Gençlikspor, Yıldırım Beyazıt Şafakspor'u deplasmanda 13-0 yenerek 3 hafta sonra galibiyetle tanıştı.

 

“YARIM KALAN İŞİ TAMAMLAYACAĞIZ”

Zorlu maçtan galip geldikleri için mutlu olduklarını belirten Teknik patron Keramettin Güler, “Böylesine atmosferi yüksek bir karşılaşmanın zor geçeceğini biliyorduk. Biz, takım olarak zaten zoru başarmayı seviyoruz. Kayseri takımlarının bol olduğu bir grupta neredeyse her hafta bir Kayseri takımı ile karşı karşıya geliyoruz. Bu bizim için ciddi dezavantajlar yaratıyor. Ama biz bu sezon bu işe inandık. Sezon başı biraz sıkıntılı başladık ama sonrada oyuna konsantre olduk. Böylesine zor bir deplasmandan 0-13’lük bir galibiyetle ayrıldık. Tüm Teknik ekibimi ve kızlarımı kutluyorum. Herkesin Ayaklarına sağlık. İnşallah sezon sonu grubu lider tamamlayıp geçen sezon yarım bıraktığımız işi bu sezon bitiririz. Play-off’lardan bir üst lige çıkıp Kahramanaraş’a 2. Bir bayan takımını 2. Ligde temsil ederiz. Bu konuda kızlarıma güvenim tam. Bu sezon hedefimize ulaşacağız” dedi. (İLKER YİYEN)   

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Barbaros Caddesi Yenilenen Yüzüyle Hizmete Sunuldu
Barbaros Caddesi Yenilenen Yüzüyle Hizmete Sunuldu
Kahramanmaraş Havalimanı Nisan Ayı İstatistikleri Açıklandı
Kahramanmaraş Havalimanı Nisan Ayı İstatistikleri Açıklandı