Araç Parkında sınır tanımıyoruz!

Araç Parkında sınır tanımıyoruz!

Kahramanmaraş'ta aracını kaldırıma park ederek kaldırımı işgal edip, yayaların geçmesini engelleyen araca tepki yağdı.

03 Temmuz 2018 - 01:16

Kahramanmaraş'ta aracını kaldırıma park eden otomobil sürücüsüne tepki yağdı. Olay Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesi Şeyhadil mezarlığı karşısında Namık Kemal Köprülü kavşak istikametinde meydana geldi. Aracını kaldırıma park eden sürücü, sosyal medya üzerinde plakası açık şekilde paylaşıldı ve yorumlarda tepkiler peş peşe geldi.

İlk yorumu yapan B.P. isimli vatandaş esprili bir yorum katarak, ''10-15 yaya toplanacak kaldırıp yolun içine takla attıracak buna 4 5 kez yapılsa bir daha kimse koymaz.'' yazarken, R.Ş. isimli vatandaş ise Benim merak ettiğim bu fotoğrafı admin den önce emniyete gönderdi mi acaba?'' dedi.

E.G. isimli bir vatandaş ise şu yorumu yaptı; ''Ne kadar şiddete meyilli bir milletiz yok arabayı çiz, yok kaputta zıpla aynayı kır falan ne ara biz bu hale geldik ? Oldu aynayı kırdın kaputta zıpladın arabayı çizdin. Sonra? Sahibi ne yapacak seni eline sağlık mı diyecek? her şeyin bir usulü adabı var. Arayacaksın trafiği. Çekerlerse çekerler yoksa sen yolunu değiştireceksin yapacak bir şey yok'' ifadelerine yer verdi. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kontrolsüz egzersiz bu sorunlara yol açabiliyor!
Kontrolsüz egzersiz bu sorunlara yol açabiliyor!
Prof. Dr. Yurdakul: “Ülkümüz, Duyarlı Bir Millet Olmaktır”
Prof. Dr. Yurdakul: “Ülkümüz, Duyarlı Bir Millet Olmaktır”