Nursel Reyhanlıoğlu’ndan idam yorumu!

Nursel Reyhanlıoğlu'ndan idam yorumu!

AK Parti Kahramanmaraş eski milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu, bir cani tarafından katledilen Eylül'ün fotoğrafını paylaştı ve ''Bunu yapan sapık inşallah en büyük cezayı alacaktır''paylaşımını yaptı. Vatandaşların İdam yorumuna ise kayıtsız kalmadı.

03 Temmuz 2018 - 01:10

AK Parti'nin 25 ve 26.Dönem Kahramanmaraş Milletvekilliğini yapan Nursel Reyhanlıoğlu sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak, ''Küçük Eylül'e Allah tan rahmet ailesine sabırlar diliyorum. İnşaallah bunu yapan sapık en ağır cezayı alacaktır'' ifadelerine yer verdi.

Reyhanlıoğlu'nun bu paylaşımına vatandaşlardan ardı ardına yorumlar gelmeye başladı. Elife Tombul isimli bir vatandaş'ın, ''Sayın vekilim bunu illa da bir üst düzey birinin evladımı bu zorbaların elinde heder olacak ondan sonra mı şekil verilecek bu zalimlere?'' dedi. Bunun üzerine Reyhanlıoğlu ise ''Elife hanım bununla ilgili Meclis çalışma yapıyor. İlaçlı kastrasyon ve cezaların ağırlaştırlması geliyor'' ifadelerine yer verdi.

Birçok vatandaşın üst üste İdam istiyoruz yorumunu yapması üzerine Reyhanlıoğlu, ''Ben meclisteyken komisyonda bunlar görüşüldü. CHP ve yol arkadaşları kastrasyona bile karşı çıktılar. Ben idam dediğimde bir kısmı komisyonu terk etti. Tabi ki Ak Parti'nin görevi mümkün olduğunca bu cezaları ağırlaştırmak. İnşallah 27. Dönemde hallolur''  dedi. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı