As vefa’dan vefa örneği!

As vefa’dan vefa örneği!

Kahramanmaraş 2. Amatör Kümenin tecrübeli takımlarından Amatör Spor Vefa Kulübü yeni sezon için destek veren sponsorlarına vefa örneği sergiledi.

30 Mart 2017 - 13:08

Yerel Amatör Büyükler Ligi 2. Amatör Küme takımlarından AS Vefaspor Kulübü yeni sezon öncesi hedeflerine ulaşabilmek açısından bir takım projelerle sporsever iş adamlarını ziyaret ederek sponsorluk için görüşmelerine hız vermişti. Bir takım çalışmalar doğrultusunda ziyaretlerde bulunan As Vefaspor Kulübü yönetimi Kahramanmaraş’ın güzide iş adamları ile masaya oturarak Kulübün çalışmalarından bahsedip takımlarına sponsor arayışlarını sürdürmesi doğrultusunda kendilerine destek veren iş adamlarını müsabakalara çağırarak vefa örneği sergilediler. Hedefini 1. Amatör Kümeye şampiyon olarak çıkmak istediklerini ifade eden yöneticiler hedeflerine ulaşmak için ne gerekirse yapacaklarını ifade ederek gençlere spor yaptırma gayretinde olan sporseverlerden ve Kahramanmaraşlı iş adamlarından amatör takımlara sahip çıkılması gerektiğini ifade ettiler.

 

SPONSPORLARINI MAÇA DAVET EDİP ONURE ETTİLER

2016-2017 Futbol Sezonu 2. Amatör Küme Ligi müsabakaları 2. Hafta mücadeleleri doğrultusunda Pazar günü oynanan müsabakalar renkli görüntülere sahne oldu. 16 takımın 2 grupta mücadele ettiği ligde heyecan başladı. Renkli görüntülere sahne olan müsabakalarda 2 maç beraberlikle sonuçlanırken 6 müsabaka ise farklı sonuçlarla noktalandı. Kahramanmaraş’ta Büyükler Liginde futbolun tabanı olarak bilinen ve ilk kurulan takımların mücadele etmesi gereken 2. Amatör Lig hafta sonu oynanan 2. Hafta müsabakaları ile renklendi. 16 takımın iki grupta heyecana sahne olduğu 3 puan almak isteyen ekipler kıyasıya mücadele etti.  A ve B Grubu olmak üzere 16 takımın kıyasıya mücadele ettiği 3 puan için sahaya çıkan 16 takım 8 müsabaka sonucunda 4 takım 1 puan alırken 6 takım 3 puanı hanesine yazdırdı. 2016-2017 Futbol sezonu 2. Amatör Küme müsabakalara start alması ile birlikte hafta sonu Merkez 1 Futbol sahasında gerçekleşen ve Kahramanmaraş 2. Amatör Küme de haftanın en çok dikkat çeken maçlarından Onikişubat İdman Yurdu- As Vefa maçında gülen taraf As Vefa ekibi olurken müsabaka öncesi As vefa Spor Kulübü Sponsorlarını maça davet ederek onları onurlandırıp yaptırdıkları formadan hediye ettiler. Tecrübeli oyuncular ve genç yetenekleri harmanlayan Tecrübeli teknik direktör Osman Köse, antrenör Nurullah Öksüzce, kimse destek olmamasına rağmen takımı sahaya çıkartarak şampiyonluk parolası ile devam etti. Çekişmeli mücadeleden As Vefa ekibi 2-3 galip ayrılarak puanını 6 yaptı. Onikişubat İdmanyurdu ise puansız olarak alt sıralara geriledi.

 

“AMACIMIZ GENÇLERE VE GELECEĞE SAHİP ÇIKMAK”

Takımlarının öncelikli hedefi gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak olduğunu ifade eden as vefa spor kulübü antrenör Nurullah Öksüzce, “11 şubat 2016 da önsenspor’u alarak kurmuş olduğumuz takımımızın ismini yıllar önce karar verdiğimiz şekilde as vefa yani amatör spor vefa olarak değiştirdik. Bu sezon u-19 ve u-14 hariç olmak üzere tüm kategorilere çıktık. şu anda 100 e yakın sporcuya hizmet veriyoruz. Her ne kadar saha yetmese de çocuklara birşeyler verebilmek için çalışıyoruz. A takım olarak bu sezon 1.kümeye çıkmak istiyoruz. Tek başımıza bu işi götürmeye çalışıyoruz. Tabi bizim bu çabamızı gören güzel insanlar desteklerini esirgemiyorlar. Son olarak değerli dostumuz Mintaş inşaat sorumlusu Çağdaş Gözükara bu konuda bizim iyi niyetimizi görerek ikili istişareler sonucu kulübümüze sponsor olmaya karar vediler ve desteklerini her zaman vereceklerini söylediler. Buna da takımımıza malzeme temin ederek, A takım ve u-13 kategorilerine forma yaptırarak başladılar. Ayrıca bizleri maçlarda yalnız bırakmayacakalrını söyleyerek 26.03.2017 de oynamış olduğumuz Onikişubat İdmanyurdu Spor Maçında Mintaş inşaat sorumlusu Çağdaş Gözükara ve Mintaş inşaat müdürü Beytullah Yıldırım bizleri desteklemeye geldiler. Bizde kendilerine temsili olarak kulübümüzün formalarından hediye ettik. Kulübümüze vermiş oldukları desteklerden ve sponsorluklarından dolayı kendilerine teşekkür eder, Mintaş inşat ve ekibinin de katkılarıyla daha güzel günler göreceğimizi umut ederiz” ifadelerini kullandı. (HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş Havalimanı Nisan Ayı İstatistikleri Açıklandı
Kahramanmaraş Havalimanı Nisan Ayı İstatistikleri Açıklandı
Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nda Yol Yenileme Çalışmalarını Yoğunlaştırdı
Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nda Yol Yenileme...