Aslan rekora koşuyor 1-1

Aslan rekora koşuyor 1-1

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor deplasmanda da berabere kalarak seriyi bozmadı ve ligin en çok berabere kalan takımı oldu.

10 Nisan 2017 - 13:18

Spor Toto 2.beyaz grupta 31.haftada Kahramanmaraşspor 9 nisan pazar günü saat 15:00'de Pendik İlçe stadında Pendikspor'a konuk oldu. Mücadeleyi Ankara bölgesinden B Klasman Hakemi Gürel Uzuner yönetti. Kahramanmaraşspor sahaya Mesut Balkan, Evren Kilarci,  Yusuf Onur Arıkan, Hayrettin Cengiz, Evren Horozal, Barış Çiçek, Fatih Şen, Eser Akbaş, Devrim Taşkaya, Yakup Ramazan Zorlu ve Serbay Yağız 11'i ile çıktı. İlk yarı Yazkup Ramazan Zorlu ile öne geçen Kahramanamaşspor müsabakanın ikinci yarısında kalesinde gördüğü golle sahadan 1 puanla ayrılarak Kahramanmaraş’a dönüş yaptı.  

MÜSABAKADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR;

Dk1 Karşılaşamaya ev sahibi Kahramanmaraşspor başladı.

Dk7 Sağ kanattan atağa çıkan Kahramanmaraşspor’da Evren ceza alanı çaprazından içeri gönderdiği topta Ceza alanına atılan topta defansın hatasını affetmeyen Yakup Ramazan kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kaleye gönderdi, topu kaleci Yakup kontrol etti. 

Dk9 Sol kanattan bindirme yapan Pendikspor içeri uzun atılan topa Azad sahip çıkarak ceza alanı içerisinde tehlikeli pozisyona ayak koydu. Kalecinin sağından filelerle buluşturmak istedi top az farkla yandan auta gitti.

Dk13 Sol kanattan Kahramanmaraşsppr uzun topla ceza alanına Hayrettin ile girdi. Hayrettin topu ceza alanında aldı ve içeri kaleye yöneldi defans ise kornere çeldi. Korner atışında ise içeriye gönderilen topu kaleci Yakup rahat aldı.

Dk16 Sol kanattan kazanılan Pendik atağında Azad topu sağ kanatta Zeki’ye kazandırdı. Zeki ise ceza alanına açmak istedi Devrim topu taça çeldi.

Dk18 Kahramanmaraşspor defansta bocalama yaparak Pendikspor atak vermeye başladı. Pendik ekibi Azad  ile gole çok yaklaştığı pozisyonda kaleci Mesut gole engel olan isim oldu.

Dk22 Orta sahadan gelişen atakta Serbay’ın kazandığı topu Serbay Eser’e açtı. Eser ise sol kanattan ceza alanı paralelinden içeri ortaladı. Pası alan Yakup Ramazan topa vurdu top yandan auta çıktı.

Dk33 Yine kahramanmaraşspor’da defans hatası sebebi ile ceza alanında Pendikspor atağa çıktı ve Mustaf’nin gelen topu ıskalaması sonucunda kaleci Mesut mutlak gol pozisyonuna dur diyen isim oldu.

Dk36 Kahramanmaraşspor sağ kanattan serbest vuruş kazandı Eser’in içeri gönderdiği topa Fatih kafa ile karşılık verdi ve top az farkla auta gitti.

Dk42 Orta sahadan gelişen Kahramanmaraşspor atağında Eser bindirme yaptı. İçeri gönderdiği topu Yakup Ramazan Kafa ile Serbay’ın önüne indirdi. Serbay ise cılız şutunda defans topu önledi. Uzaklaştırmak isterken Yakup Ramazan topu filelerle buluşturdu. 0-1

Dk44 Sol kanattan bindirme yapan Kahramanmaraşspor’da Eser orta alandan direk kaleyi yokladı sert şutu az farkla auta gitti.

Dk45 İlk yarıda konuk ekip Kahramanmaraşspor’un üstünlüğü devam ederken norma sürenin bitmesi ile 2 dakika ilave edildi. Uzatılan 2 dakikalık uzatmada ise gol olmayınca 0-1 sonuçlandı.

İKİNCİ YARI;

Dk49 Kahramanmaraşspor ceza alanı dışından Serbest vuruş kazandı. Serbest vuruşu kullanan Barış sert şutu az farkla üst direğin üstünden auta gitti.

Dk54 Sağ kanattan yüklenen Kahramanmaraşspor Serbay ile ceza alanına girdi pasını kalenin arka direğine doğru gönderdi topa defans ayak koyarak kornere çeldi. Kornerden ise net gol cevabı çıkmadı.

Dk57 Sol kanattan gerçekleşen atakta Sefa Sağ kanattan korner kullandı. Kornerde içeri gönderdiği topa çıkan Ramazan topu kaleye yöneltti. Defans topu oyuna çeldi, pas hatasında Eser topu önünde buldu ve sert ve isabetsiz şutunda topu havaya dikti.

Dk60 Sağ kanattan kullanılan kornerde Kahramanmaraşspor’da içeri gönderilen top savunmanın ortasına düştü ve Yakup ramazan ise defansın arkasından uzattığı ayağına denk gelen top yandan auta gitti.

Dk65 Orta sahadan gelişen Kahramanmaraşspor atağında Eser topu rakibini geçerek Devrim’in önüne aktardı. Devrim ise uzaktan şutu top üstten auta gitti.

Dk69 Kahramanmaraşspor’da Fatih Kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Dk79 Sağ kanattan Kahramanmaraşspor Uğur ile atağa çıktı. Uğur’un içeri gönderdiği topta Yakup Ramazan topu kaleye gönderdi. Kaleci Yakup parmakların ucundan kornere çeldi. Korneri ise Yusuf kullandı ve içeri kestiği topta Eser topa son anda dokundu top yan ağlarda kaldı.

Dk84 Kahramanmaraşspor ceza alanına yakın alandan serbest vuruş kazandı. Eser’in kullandığı ve sert vurduğu top az farkla yandan auta gitti.

Dk87 Sağ kanattan Ceza alanına aktarılan topta Kahramanmaraşspor’da Uğur topa dokundu top yandan auta gitti.

Dk90 zorlu ve çekişmeli Müsabakada başka gol olmayınca 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

MAÇIN KARNESİ

Stat: Pendik

Hakemler: Gürel Uzuner, Utku Tunavelioğlu, Vural Gül

Pendikspor: Mehmet, Ramiz, Olgun Ümit, Hakan, Süheyl, Azad, Zeki (Dk. 36 Onur), Yasin Görkem (Dk. 57 Umut), Savaş (Dk. 70 Yunus), Tayfur Emre, Mustafa

Kahramanmaraşspor: Mesut, Yusuf Onur, Evren Horozal, Evren Kilarci, Hayrettin, Fatih Bozok, Barış, Eser, Serbay (Dk. 85 Yusuf Emre), Yakup Ramazan (Dk. 90+2 Hakan Vural), Devrim (Dk. 68 Uğur)

Goller: Dk. 41 Yakup Razaman (Kahramanmaraşspor), Dk. 75 Hakan (Pendikspor)

Kırmızı kart: Dk. 68 Fatih Bozok (Kahramanmaraşspor)

(HABER: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karacasu Kampüsü Ağaçlandırıldı
Karacasu Kampüsü Ağaçlandırıldı
KSÜ Öğrencilerinden Gazze Nöbeti:
KSÜ Öğrencilerinden Gazze Nöbeti: "Yaşasın Küresel...