Ayşe Kılıç Aday Adaylığını Açıkladı!

Ayşe Kılıç Aday Adaylığını Açıkladı!

AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları eski Başkanı Ayşe Kılıç, il binasında düzenlenen programla milletvekili aday adaylığını açıkladı.

29 Nisan 2018 - 10:12

14 yıl Ak Partide çeşitli görevler alan Ayşe Kılıç, “Biz partinin yetiştirdiği çocuklarız ve bu yüzden davamızın yanında olmak boynumuzun borcudur. Bizlerin bu partiden aday adaylığı varken ne makam ne mevki hırsında olmadığımızı yeni Türkiye inşa edilirken bir tuğla da biz koyabilir miyiz diye bugün aday adaylığımı açıkladım. Ben evin kızıyım ve yabancı değilim.” Dedi.

 

“14 YILIK SİYASİ TECRÜBEYLE KARŞINIZDAYIZ”

Her zaman partinin çıkarları doğrultusunda adımlar attığına dikkat çeken Kılıç konuşmasını şöyle sürdürdü: “2004’te Afşin İlçesi’nde Kadın Kolları İlçe Başkanlığına başladım ve 2015 yılına kadar aralıksız orada kadın kolları başkanlığına devam ettim. Genel merkezin talebi üzerine 2015 yılında Kadın Kolları İl Başkanlığı görevine geldim. 3 kongre Afşin’de yaptım. Bir kongrede Kahramanmaraş’ta yaptım ve bu aşamada eğer bizim partimiz bir okulsa bir teşkilat terbiyesinden geçtim. 2004’ten 2015’e kadar yaptığım ilçe kadın kolları başkanlığından sonra 2018’in Şubat ayında kendi içimizden bir arkadaşımıza görevi devrettim.

14 yıl aralıksız görev aldığım partimizde bu aşamadan sonra bir neferin hep aynı yerde nöbet tutmayacağı anlamına geliyordu. Zamanın bizlere neler hazırladığını bilemeyiz. Böyle bir aday adaylığı süreci içinde hep karşı tarafta oturup gelen aday adaylarımızı dinliyordum ama bugün teşkilatımızı ve yol arkadaşlarımın bu mikrofonun gerisinde oturup beni seyrediyor olmaları tabii ki güzel bir duygu. Teşkilatta ki görevim tamamlandıktan sonra elbette ki farklı duygular içine girdim.” (ALİ KEKLİK)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x