Hamit Bülent Eken aday adaylığı başvurusunu yaptı

Hamit Bülent Eken aday adaylığı başvurusunu yaptı

Halkın gönlünü kazanmış, saygın iş adamı ve siyasetçi Hamit Bülent Eken, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adaylığı müracaatında bulunacağını açıklamıştı. Eken, AK Parti genel merkezine gelerek adaylık başvurusunu yaptı.

29 Nisan 2018 - 10:13

24. Dönem AK Parti Kahramanmaraş 7. Sıra Milletvekili Adayı olan Hamit Bülent Eken, son seçimlerde ise aday adayı olarak partisine büyük destek oldu.

Kuzey ilçelerde büyük oy potansiyeline sahip olan Eken, başvuru için AK Parti genel merkezine gelerek, Kahramanmaraş Milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

Her seçim döneminde Kahramanmaraş’ı karış karış dolaşarak vatandaşın büyük oranda desteğini alan Eken, özellikle yaşadığı yer olması nedeniyle Afşin ilçesinde her kesimden destek alarak yüzde 70 oy oranında destek gördü.

AK Parti Genel Merkezinin de dikkatini çeken Milletvekili A. Adayı Eken’in bu dönem mecliste olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

 

“HAMİT BÜLENT EKEN” KİMDİR?

1977'de Kahramanmaraş'ta doğdu. Eczacı; İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'ni bitirdi. 2002 yılında AK Parti ilçe Kurucu Üyeliği yaptı. Yönetim Kurulu Üyeliği ve Teşkilat Başkanlığı görevlerinde bulundu. 24. Dönem AK Parti Kahramanmaraş 7. Sıra Milletvekili Adayı oldu, Gelir Vergisi Rekortmenliği, Anadolu Gençlik Derneği Genç Girişimci, Dives Siyasetin ve iş Dünyasının Yıldızları gibi ödüller aldı. Eken, evli ve 3 çocuk babasıdır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş’ta kaza kurşunu ağabeyini hayattan kopardı
Kahramanmaraş’ta kaza kurşunu ağabeyini hayattan kopardı
ÇABA, Umutları bir kez daha yeşertti
ÇABA, Umutları bir kez daha yeşertti