BAL’da Kahramanmaraş derbisi

BAL’da Kahramanmaraş derbisi

Bölgesel Ligde 2 takımı mücadele eden Kahramanmaraş’ta 7. Haftasında Kahramanmaraş Derbisi yaşanacak.

05 Kasım 2017 - 03:40

2017-2018 Sezonu Bölgesel Amatör ligin 7. haftasında Erdağ İnşaat Dumlupınarspor -1920 Maraşspor ile karşılaşacak. Kahramanmaraş’ın iki köklü kulübü olan Erdağ Dumlupınarspor ile 1920 Maraşspor Bölgesel Amatör Lig 2017-2018 sezonun 7. Haftasında Batıpark’ta karşı karşıya gelecek. 

Bölgesel Amatör ligin 7. Haftasında Erdağ İnşaat Dumlupınarspor ile 1920 Maraşspor karşılaşacak.           Kahramanmaraş'ın Bölgesel Amatör ligdeki temsilcileri olan Erdağ İnşaat Dumlupınarspor ile 1920 Maraşspor ligin 7. haftasında 5 Kasım pazar günü saat 14:00'de Batıpark Futbol sahasında karşı karşıya gelecekler. Mücadeleyi Bingöl bölgesinden Taner Kaya yönetecek, yardımcıları ise, Şırnak bölgesinden Bendegül Ercan ile Bingöl bölgesinden Erdi Tuna yapacak. 1920 Maraşspor Bölgesel Amatör ligde 7 puanla 9.sırada yer alırken Erdağ İnşaat Dumlupınarspor 1 puanla 12.sırada yer alıyor. Bal Ligi kurulduğu ilk sezon Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ve Elbistanspor’un birlikte mücadele ettiği ligde Belediyespor 3. Lige yükselmeyi başarmıştı. Bu süreç içerisinde kent merkezinden hiçbir takım Bölgesel Amatör Lige yükselmedi. Bu sezon ise geçen sezon olduğu gibi bu sezonda 2 takım Erdağ İnşaat Dumlupınarspor ve 1920 Maraşspor Bölgesel Amatör Ligde boy gösteriyor.

 

TÜM GÖZLER BU MAÇTA OLACAK

Kendi sahasında Kahramanmaraş‘ın Bölgesel Amatör ligdeki temsilcilerinden Erdağ Dumlupınarspor ve 1920 Maraşspor’a 12. Adamı Taraftar tam destek verecek. Zorlu Kahramanmaraş Derbisi maçı öncesi hazırlıklara başlayan taraftarlar maç günü tam destek verip takımlarının yanında olacaklar. Bütün gözler bu maçta olacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x