BAL’da rakip Şanlıurfa

BAL’da rakip Şanlıurfa

xBölgesel Amatör Ligde Kahramanmaraş'ı temsil eden 1920 Maraşspor, Siverek Belediyespor'u konuk edecek, Diğer Temsilcimiz Erdağ İnşaat Dumlupınarspor ise 11 Nisanspor'a konuk olacak.

15 Ekim 2017 - 03:45

1920 Maraşspor Bölgesel Amatör Ligin 4.haftasında 15 Ekim Pazar günü Saat 15:00'de Hanefi Mahçiçek stadında Siverek Belediyespor'u konuk edecek. 1920 Maraşspor Bölgesel Amatör Ligde oynadığı 3 maçta henüz puanla tanışamadı. Geçtiğimiz sezonlara göre geçen yıl haricinde 2 takımlı bulunan Kahramanmaraş BAL’da 2017-2018 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Ligde Kahramanmaraş’ın 2 takımı yer alıyor. Geçen sezon olduğu gibi 12 grup birincisi aralarında play-off maçları yapacak ve 9'u 3. Lig'e yükselecek. Her grupta son iki direkt düşecek. Ayrıca her ilin kendi içinde düşme statüsü olacak. Katılacak takımların 89'u geçen sezon BAL' da yer alan takımlardan, 61'i yerel liglerden BAL'a yükselen takımlardan, 10'u ise geçen sezon TFF 3. Lig'den düşen takımlardan oluşuyor. Bu sezon ise ikisi de kent merkezinden olmak üzere Erdağ İnşaat Dumlupınarspor ve 1920 Maraşspor Bölgesel Amatör Ligde boy gösteriyor. Kahramanmaraş Temsilcisi 1920 Maraşspor ise puansız olarak puan cetvelinde zeminde yer alıyor. Siverek Belediyespor ise Bölgesel Amatör Ligde oynadığı 3 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik ile 7 puanla 3.sırada yer alıyor.

 

ERDAĞ İNŞAAT DUMLUPINAR ŞANLIURFA’YA GİDİYOR

Bölgesel Amatör Ligde Kahramanmaraş'ı temsil eden ve istediği sonuçlara bir türlü ulaşamayan Erdağ İnşaat Dumlupınarspor 11 Nisanspor'a konuk olacak.

Sezona kötü bir başlangıç yapan Erdağ İnşaat Dumlupınarspor Ligin 4. Haftasında Şanlıurfa’ya gidiyor.

Geçtiğimiz sezonlara göre geçen yıl haricinde 2 takımlı bulunan Kahramanmaraş BAL’da 2017-2018 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Ligde Kahramanmaraş’ın 2 takımı yer alıyor. Geçen sezon olduğu gibi 12 grup birincisi aralarında play-off maçları yapacak ve 9'u 3. Lig'e yükselecek. Her grupta son iki direkt düşecek. Ayrıca her ilin kendi içinde düşme statüsü olacak. Katılacak takımların 89'u geçen sezon BAL' da yer alan takımlardan, 61'i yerel liglerden BAL'a yükselen takımlardan, 10'u ise geçen sezon TFF 3. Lig'den düşen takımlardan oluşuyor. Bölgesel Amatör Lig kurulduğundan bu yana ikinci defa bütün takımlar kent merkezinden olacak. Bölgesel Amatör Lig kurulduğu ilk sezon Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ve Elbistanspor’un birlikte mücadele ettiği ligde Belediyespor 3. Lige yükselmeyi başarmıştı. Bu süreç içerisinde kent merkezinden hiçbir takım Bölgesel Amatör Lige yükselmedi. Bu sezon ise ikisi de kent merkezinden olmak üzere Erdağ İnşaat Dumlupınarspor ve 1920 Maraşspor Bölgesel Amatör Ligde boy gösteriyor. Ligin ilk haftasını BAY geçiren Kahramanmaraş’ın Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımı Erdağ İnşaat Dumlupınarspor ilk maçında 62 Pertekspor ile deplasmanda karşı karşıya geldiği maçta kötü bir başlangıçla ev sahibine 3-0 mağlup olmuştu. Bölgesel Amatör Ligde Kahramanmaraş'ı temsil eden Erdağ İnşaat Dumlupınarspor ilk maçını kayıpla kapatmıştı. 2. Maçında da kendi evinde kayıp yaşayan Erdağ İnşaat Dumlupınarspor 4. Hafta maçında Şanlıurfaya gidiyor. 15 Ekim Pazar günü Saat 15:00'de 11 Nisan 1 Nolu sentetik sahada 11 Nisanspor'a konuk olacak olan Erdağ İnşaat Dumlupınarspor puan alamazken Şanlıurfa Temsilcisi 

11 Nisanspor ise Ligde oynadığı 3 maçta 1 galibiyet 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik ile 4 puanla 7.sırada yer alıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yüzlerine Tükürmek Lazım Ama...
Yüzlerine Tükürmek Lazım Ama...