Başkan Erkoç’un şehit kızına sevgisi

Başkan Erkoç’un şehit kızına sevgisi

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün şehit ailelerine verdiği yemekte bir şehit kızını kucağına alarak yakından ilgilenen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, şehitlerimizin hatıralarına sahip çıktıklarını ve çıkmaya devam edeceklerini söyledi.

21 Mart 2017 - 15:07

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü 18 Mart Çanakkale zaferinin 102. Yıl dönümünde şehit ailelerini bir araya getirdi. Protokol üyelerinin her şehit ailesinin bulunduğu masaya oturduğu programda Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ise 27 Ekim’de Hakkâri’nin Çukurca bölgesinde şehit düşen Şehit Piyade Uzman Çavuş Ahmet Yılmaz’ın ailesinin bulunduğu masaya oturdu.

Şehit ailesiyle yakından ilgilenen Başkan Erkoç, bir ara babası şehit düştüğünde 3 aylık olan Ecrin Nas’ı kucağına alarak uzun süre ilgilendi. Minik Ecrin Nas’la vakit geçiren Başkan Erkoç, şehit kanlarıyla sulanan bu aziz vatan için canlarını veren şehitlerin aileleri için ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini ve göstermeye de devam edeceklerini söyledi. Erkoç ayrıca şehitlerin hatıralarını yaşatmak için de çaba sarfettiklerini belirtti. (ZEKİ DEMİR)

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...