Başkan Gürbüz’ün Ramazan Pidesi paylaşımı, trend topic...

Başkan Gürbüz'ün Ramazan Pidesi paylaşımı, trend topic listesinde

On bir ayın sultanı Ramazan Ayı’nın vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan Ramazan pidesinin Büyükşehirlerde gramajına göre 2,5-3 TL’den satılırken, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz sürpriz bir çıkışla sosyal medya hesabından Ramazan pidesini 70 kuruştan sattıklarını söyledi.

01 Mayıs 2020 - 02:13 - Güncelleme: 01 Mayıs 2020 - 02:15

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, belediyeye ait halk ekmek fabrikasından 200 gram olarak üretilen Ramazan pidesinin 70 kuruştan satıldığına ilişkin tweeti ile tartışmaları farklı bir boyuta taşıdı. İstanbul, Ankara, Adana ve Mersin Büyükşehir Belediyeleri’ni de etiketleyen Başkan Gürbüz, “Sevgili dostlar; mesele ekmekse Elbistan’da Ramazan pidesi 70 kuruş” mesajını verdi. Tweetini, ‘Buyurun hep beraber aynı fiyattan halkımıza sunalım’ diyerek bitiren Gürbüz’ün bu çağrısı, kısa sürede trend topic oldu. Çok sayıda sosyal twitter hesabı tarafından retweet edilen çağrı, 2 bine yakın da beğeni aldı.

Elbistan’da Ramazan pidesinin 70 kuruştan satıldığını öğrenen bazı sosyal medya kullanıcıları, Elbistan’ı ve Başkan Gürbüz’ü diğer belediyelere örnek gösterdi. ‘Başkan çıldırdı, damping! Örnek şehir Elbistan’, ‘Mehmet Gürbüz diye yazılır adam diye okunur’, ‘Yasama, yürütme Mehmet Gürbüz, Elbistan’, ‘İşte yargı böyle dağıtılır’ şeklinde yorum yaptı.

Bir kullanıcı da, Elbistan’da uygulanan Ramazan pidesi fiyatının tüm Türkiye’deki belediyeler için geçerli olmasını isteyerek, “Mademki siz yapıyorsunuz, bütün belediyeler de 70 kuruş olsun’ dedi.

baskan gurbuz un ramazan pidesi paylasimi trend topic listesinde

Elbistan Belediyesi Ramazan Pidesi 1

Elbistan Belediyesi Ramazan Pidesi 2

Elbistan Belediyesi Ramazan Pidesi 3

Elbistan Belediyesi Ramazan Pidesi 4

Elbistan Belediyesi Ramazan Pidesi 5

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Türkoğlu'nda Meydana Gelen Silahlı Kavga Sonucu 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 7 Kişi Yaralandı
Türkoğlu'nda Meydana Gelen Silahlı Kavga Sonucu 1 Kişi Hayatını...