Başkan Mahçiçek oyunu kullandı

Başkan Mahçiçek oyunu kullandı

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri nedeniyle Cumhuriyet Mahallesi Ahmet Bayazıt İlkokulu’nda oyunu kullandı. Oy kullanmasının ardından sandık görevlileri ve vatandaşlarla selamlaşan Başkan Mahçiçek, basın mensuplarına yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

31 Mart 2019 - 17:27

“Çok uygar ve sakin bir seçim prosedürü devam ediyor. Seçimin ülkemize, Kahramanmaraş’ımıza ve Onikişubat’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ve seçim sonucunda kim kazanırsa, başımızın tacı olduğunu belirtmek isterim.”

Basın mensuplarının seçim süreci ile ilgili sorusuna cevap veren Başkan Mahçiçek, değerlendirmelerde bulunarak, hedefinin her zaman memleketi daha iyi noktalara getirerek, geliştirmek olduğunu söyledi.

Türkiye’nin eğitim seviyesinin de yükselmesi ile beraber çok daha iyi seçimleri geride bırakacağını belirten Başkan Mahçiçek, bir sonraki süreçte seçim çalışmalarının çok daha farklı bir ortama taşınacağını belirterek, dijital ortamın daha aktif kullanılacağını ifade etti ve şunları söyledi.

“Bir kez daha yerel yönetimler seçimlerimizin ülkemize, milletimize, Kahramanmaraş’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...