Büyükşehir’den Elbistan’a 10 günde 17 bin ton sıcak asfalt
Reklam

Büyükşehir’den Elbistan’a 10 günde 17 bin ton sıcak asfalt

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Elbistan İlçesinde son 10 ünde 17 bin ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi.

31 Mart 2019 - 17:22

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Elbistan İlçesi’nde bulunan grup yollarında son 10 gün de sıcak asfalt çalışmalarında 3,5 milyon TL’lik yatırımla 17 bin ton sıcak asfaltı yollarla buluşturdu.

Elbistan ilçesi sınırları içerisinde mahalleler arasında ulaşımı sağlayan 5 grup yolunda daha çalışmalarını tamamlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi sıcak asfalt serim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Elbistan İlçesinde 6,5 metre eninde 2,6 kilometre uzunluğundaki Yapaklı-Güvercinlik Yolunda sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 7 metre genişliğinde 3,6 kilometre uzunluğundaki Izgın-Güvercinlik Yolunda da sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.

Elbistan İlçesinde 7,5 metre genişliğinde 1,8 kilometre uzunluğunda Balıkçıl-Karahüyük arasında ulaşımı sağlayan yolda sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda 6,5 metre genişliğinde 2,4 kilometre uzunluğundaki Ağlıca - Güvercinlik Yolu’nu da sıcak asfaltla kapladı.

Elbistan İlçesi’nde 17 metre genişliğinde 650 metre uzunluğundaki Çilingir Caddesini de boydan boya sıcak asfaltla buluşturan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, bu ilçemizde sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...