Başkan Okay Kurban kesim yerlerini inceledi
Reklam

Başkan Okay Kurban kesim yerlerini inceledi

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, bölgesinde oluşturulan geçici kurban kesim alanlarında incelemelerde bulundu. Okay, Doğukent, Namık Kemal ve Bahçelievler sabit Pazar yerlerinin kurban kesim alanı olarak kullanılacağını duyurdu.

06 Ağustos 2019 - 16:54

Kurban bayramı hazırlıklarını sürdüren Dulkadiroğlu Belediyesi, geçici kurban kesim yerleri ile ilgili çalışmalarını tamamladı. Kurban kesim alanlarında kullanılacak materyallerin bakım ve onarımlarının yapılarak takılacak yerlerinde provaların yapıldığı bildirildi.
Bu çalışmaları yerinde inceleyen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, kesim alanlarının vatandaşın işini kolaylaştırdığını söyledi. Evleri müsait olmayan ve imkan bulamayan vatandaşlar için semt pazarlarını kurban kesim yerlerine dönüştürdüklerini söyleyen Başkan Okay, konuyla ilgili yaptığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Yaklaşan Kurban Bayramı münasebetiyle vatandaşlarımızın kurban ibadetini rahat bir şekilde yerine getirmesi adına bizlerde çalışmaktayız. Bu minvalde Pazar yerlerimizin bir kısmını kurban kesim yeri haline getiriyoruz. Doğukent Pazar yerimiz, Bahçelievler Pazar yerimiz ve Namık Kemal Pazar yerimizi kurban kesimine uygun hale getiriyoruz. Bu alanlarda vatandaşlarımızı rahat bir şekilde kurban kesmeye davet ediyoruz. Geçtiğimiz yıl da bu alanları kullandık. Vatandaşlarımızdan kurban kesim alanlarımız ile ilgili çok olumlu tepkiler aldık. Bu yıl da Pazar yerlerimizi kurban kesim alanı olarak kullanıp vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz. Ayrıca bu kurban kesim alanlarında gerekli temizlik tedbirlerini de alacağız. Vatandaşlarımızın da bu konuda duyarlı olmalarını rica ediyorum. Kurban kesiminden sonra çevremizi mutlaka temiz bırakalım. Dinimizin emri şeklinde kurban ibadetimizi yerine getirelim. Bu vesileyle ben bir kez daha kurban bayramınızı tebrik ediyorum ve sevdiklerinizle sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x