Goalball 3. ve 4. lig maçları Kahramanmaraş’ta yapılıyor
Reklam

Goalball 3. ve 4. lig maçları Kahramanmaraş’ta yapılıyor

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanlığı Goalball 3. Lig ve 4. Lig Müsabakalarına Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak ev sahipliği yapıyor.

06 Ağustos 2019 - 15:18

04-08 Ağustos 2019 tarihleri arasında Osman Sayın Spor Salonu ve Batıpark Spor Salonu olmak üzere iki salonda yapılacak olan Lig müsabakaları için ilimize Türkiye Genelinden 20 takım yaklaşık 250 sporcu, antrenör ve  idareci katılım sağlamıştır.

Goalball lig müsabakalarına 05.08.2019 tarihinde Osman Sayın Spor açılış töreni düzenlendi. Açılış töreni müsabakalara katılan takımların ve hakem heyetinin salondaki yerlerini alması ile Saygı Duruşu ve İstiklal marşımızın okunması ile başladı. Açılış töreninde Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI ve Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Hasan SAYYIDAN birer açılış konuşması yaptılar. İl Müdürü KABAKCI yaptığı konuşmada “ Bizler Kahramanmaraş Olarak sporun her alanında olduğu gibi Paralimpik branşlarda da sporcularımızı destekliyoruz. 2016 Brezilya Paralimpik olimpiyatlarında Olimpiyat şampiyonu olan Goalball Milli takımımızda 3 sporcunun Kahramanmaraşlı olmasından dolayı gurur duyuyoruz. Ayrıca yine paralimpik atletizm, yüzme branşlarında da ilimizden olimpiyat seviyesinde sporcular çıkarmış ve şanlı bayrağımızı uluslararası arenada dalgalandırmışlardır. Goalball 3. Lig ve 4. Lig müsabakaları için ilimize gelen Federasyon yetkililerine, Hakem Heyetine, Kulüp idarecilerine, tüm Sporcu Antrenör ve Sporcu refakatçilerine şehrimize hoş geldiniz diyor dostluk ve fair play ruhu içerisinde sakatlanmaların olmadığı maçların olmasını temenni ediyor başarılar diliyorum.” Dedi.

Açılış konuşmasının akabinde maçlar kaldığı yerden devam etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...