Basketbol 3x3 Şenliği Pazar günü!

Basketbol 3x3 Şenliği Pazar günü!

Türkiye Basketbol Federasyonu ve Gençlik Hizmetleri ve spor il müdürlüğü tarafından organize edilen 3x3 Basketbol şenliği 21 Mayıs tarihinde Aliye İzzet Begoviç Parkında saat 15.00-20.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

20 Mayıs 2017 - 22:34

Basketbolun tabana yayılması anlamında önemli organizasyonlardan biri olan ve her yıl binlerce kişinin tutkuyla izlediği sevdiği spor branşı olan basketbolumuzun ilimizde farkındalığının oluşmasına katkı sağlayacağı düşüncesiyle tüm Kahramanmaraşlı sporsever halk Pazar günü Aliya İzzet Begoviç parkındaki şölene davet edildi.

“HEM ŞENLİK HEM BASKETBOL”

Tüm Sporcularımızın velileriyle katılabileceği müzik etkinliğimizin olacağı birbirinden zevki maçlara sahne olacak bu organizasyona katılımlarınız bizleri sevindirecektir diyen Basketbol İl Temsilcisi Mustafa Dağlı, “Şenlikte Katılım Sertifikası ve madalyalar verilecek olup kazananın dostluk olacağı kaybedenin olmayacağı şenliklerimize bekliyoruz. 2003-2004-2005 doğumlu sporcularımıza yönelik şenliğimize kız erkek kategorilerinde 3+1 şeklinde takımlar kurarak kayıt olunabilir ve yarışmalara katılınabilir. Spor yapan bireyler sağlıklı huzurlu mutlu olur sloganımızdan hareketle bizleri yalnız bırakmayacağınızı umuyoruz” ifadelerini kullandı.

“GENÇLİK HAFTASINDA İLGİ ÇEKMİŞTİ”

19 Mayıs etkinlikleri kapsamında Gençlik Hizmetler Ve spor il müdürlüğümüzün düzenlediği 3x3 Sokak Basketbolu (streetball) turnuvasının sporsever halk tarafından özveri ile izlendiğini ifade eden Dağlı, “19 Mayıs şenlikleri kapsamında Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen sokak basketbolu yoğun ilgi gördü. Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporu öğrencileri arasında Sokak Basketbolu (streetball) turnuvası düzenlendi. Organizasyonun Kahramanmaraş’ta ilgi gördüğünü görmek bizleri mutlu etti. Bizde buradan esinlenerek Basketbolun gelişmesi için şenlik havasında turnuvalar düzenliyoruz. Oynanacak maçların yanı sıra birbirinden güzel ve heyecanlı aktiviteler ile renklenecek etkinlikte, Kahramanmaraşlı basketbol severler güzel bir hafta sonu yaşayacak ve basketbola doyacak. Şampiyon olan takımlara madalya ve başarı belgesi verilecek. Tüm halkımız davetlidir” dedi.

“BASKETBOLU SEVDİRMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Burada bu turnuvaya katılım sağlayanlar basketbol sporunda hem hünerlerini sergileyecekler, hem de seyirciye keyifli, heyecanlı dakikalar yaşatacaklar diyen Dağlı; “Asıl hedefimiz, özellikle gençlere, talepleri doğrultusunda hem Basketbol sporunu sevdirmek, hem de sportif faaliyetlerin etkinliğinde Basketbol’a katılımı sağlamak. Özellikle yaz spor okulları, spor kulüplerimiz ve sokak basketbolu turnuvalarımızla tüm bunları gözler önüne sergilemek istiyoruz. Bu anlamda imkanlarımızın yeterliliği ve gelecek taleplerin çokluğu doğrultusunda, biz her zaman gençlerimize Basketbolu sevdirmek istiyoruz. Bize bu kapsamda destek olan İl Müdürümüz Ali İhsan Kabakçı ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Düzenlemiş olduğumuz basketbol turnuvalarımıza katılan tüm takımlara ve sporcularımıza başarılar diliyorum. Basketbolun gelişimi için şehrimizde çok sayıda müsabakalar organize edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“KAHRAMANMARAŞ’TA BASKETBOL KONUŞULACAK”

Kahramanmaraş’ta Basketbolun ilerlemesi adına farkındalık yaratmaya çalışan Basketbol İl Temsilcisi Mustafa Dağlı, “Kahramanmaraş Basketbol’u olarak çok önemli günler bizleri bekliyor. Hep birlikte bu camianın adını layık olduğu yerlere duyuracağız. Hepimiz bir aileyiz ve bu camia için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. şehrimizdeki basketbol adına eksikliğini gidermek için çalışıyoruz. Kulüpler, hakemler, sporcular olarak biz bir bütünüz ve iyi bir aileyiz. Basketbolun gelişimi için şehrimizde çok sayıda müsabakalar organize edeceğiz. Tüm Basketbol sever sporcu, hakem ve masa görevlileri arkadaşları her zamankinden daha çok kenetlenmeye ve görevlerini aşkla yapmaları arzumuzdur. Bize her konuda destek veren Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdür Ali İhsan Kabakçı’ya teşekkürü bir borç biliriz” dedi. (HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x