Ertelemede ertelendi

Ertelemede ertelendi

Daha önce Maraşspor’un Şampiyona maçlarına gitmesinden dolayı ertelemeye giden u13 Kahramansarayspor-Maraşspor erteleme Müsabakası yine ertelendi.

20 Mayıs 2017 - 22:38

Daha önce şampiyona katılımı doğrultusunda Maraşspor’un İl Tertip Komitesine vermiş olduğu dilekçe doğrultusunda ertelemeye giden müsabaka ile alakalı İl Tertip Komitesinin en uygun zaman olarak gördüğü 19 Mayıs Atatürk’ü anma ve Gençlik ve Spor Bayramı nedenine müteakiben oynatılması planlanan u13 Kahramansarayspor-Maraşspor müsabakası her iki kulübün isteği doğrultusunda il tertip komitesi tarafından ileri bir tarihe ertelendi.

Olağan üstü karar doğrultusunda Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Mehmet Bağrıaçık toplantı salonunda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kahramanmaraş Futbol İl Tertip Komitesi; Ali Kazancı Başkanlığında Olağanüstü toplantısınında alınan kararda imzası bulunan ASKF Temsilcisi ve İl Tertip Komitesi Başkan yardımcısı Adem Karaköse, Kulüpler Temsilcisi Ahmet Güler, Kulüpler Temsilcisi ve Sekreter İlker Yiyen, Kulüpler Temsilcisi Abdurrahman Akbaba, Tüfad Temsilcisi Salih Fidan,  TFFGHD temsilcisi Ali Aytemiz’in katılımı ile 17 Mayıs 2017 günü saat 14:00’de toplanarak Kulüplerin isteği doğrultusunda 19 Mayıs 2017 tarihinde Batıpark Stadında Saat. 18.00’de oynanacak Kahramansarayspor-Maraşspor U13 Müsabakasının ileri bir tarihe ertelenmesine karar verildi. (HABER: İLKER YİYEN)

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş Havalimanı Nisan Ayı İstatistikleri Açıklandı
Kahramanmaraş Havalimanı Nisan Ayı İstatistikleri Açıklandı
Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nda Yol Yenileme Çalışmalarını Yoğunlaştırdı
Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nda Yol Yenileme...