Belli, gazetecilerle buluştu

Belli, gazetecilerle buluştu

Kahramanmaraşlı İş Adamı Ahmet Belli, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Kahramanmaraş’ta görev yapan basın mensuplarıyla Hayal Kahvesinde gerçekleşen kahvaltı programında buluştu.

16 Ocak 2017 - 09:57

Son yıllarda yaptığı Hilton ve Hayal Kahvesi yatırımı ile gündeme gelen Belli, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Kahramanmaraş’ta görev yapan 50’ye yakın gazeteciyi Hayal Kahvesi’nde ağırladı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen programda; İş Adamı Ahmet Belli, yerel gazetelerin önemine değindi. Belli, “Dünya da basının önemini herkes çok iyi biliyor. Benim ise dikkat çekmek istediğim yerel basının etkisi ve gücü olacak. Gelişmiş ülkeleri baz alırsak örneğin Almanya da satılan 30 milyon gazetenin 20 milyonu yerel gazete olarak ortaya çıkıyor. Çünkü gelişmiş ülkeler de herkes yerel basının önemini daha iyi biliyor” dedi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Kahramanmaraş basınıyla bir arada görmekten oldukça mutlu olduklarını kaydeden İşadamı Ahmet Belli, gerçekten emek vererek görevini layıkıyla yerine getirme çabası içinde olan gazetecilerin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Belli, programda yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “Umuyorum ki Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti ile birlikteliğinizi daha da güçlendirecek ve yerel gazetecilerin sorunlarını daha güçlü bir şekilde daha hızlı çözeceksinizdir. Bugün yerel gazetecilik bize göre ulusal gazetecilikten çok daha önemlidir. Yerel gazetecilik, ülkelerin gelişmişlik düzeyini belirler. Çünkü bugün ulusal gazeteler bir şehrin sorununu çözmez ama yerel gazeteler bir şehrin sorununu çözer. Ulusal gazeteler, şehirlerde yaşayan bireylerin sorunlarını çözmez ama yerel gazeteler, şehirlerde yaşayan bireylerin sorunlarını mutlaka çözer.” (HABER-FOTOĞRAF: KENAN ONARAN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş Havalimanı Nisan Ayı İstatistikleri Açıklandı
Kahramanmaraş Havalimanı Nisan Ayı İstatistikleri Açıklandı
Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nda Yol Yenileme Çalışmalarını Yoğunlaştırdı
Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nda Yol Yenileme...