Transfer yasağı kalktı

Transfer yasağı kalktı

Devre arası transferinde transfer yasağı ile karşı karşıya kalan Temsilcimiz Kahramanmaraşspor'da devre arası için gelen 3 dosyalık transfer yasağı engeli Başkan Fatih Ceyhan tarafından ödendi ve tahta açıldı.

16 Ocak 2017 - 09:56

Spor Toto 2. lig Beyaz Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor'da devre arası için gelen ve tahminen 850 bin lirayı bulan transfer yasağı Başkan Fatih Ceyhan tarafından ödendi ve tahta açıldı. Kahramanmaraşspor Resmi Facebook sayfası tarafından yasağın kaldırıldığı ve yeni transfer edilen oyuncuların lisanslarının çıkarıldığı açıklandı.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Kahramanmaraşspor Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan Store de yaptığı açıklamada Takımın genel durumu kamp süreci hakkında açıklama yaparak, transfer engeli hakkında 3 dosyanın TFF’ye geldiğini dile getirmişti.

Sezon arasında beklenmedik bir durumla karşılaştıklarını ifade eden Ceyhan, “Biz bu dönemde beklemediğimiz 3-4 tane transfer yasağını sağlayacak dosta federasyona gitti. Biz bunlarla ilgili öngörümüz yok seneye gelecektir, karşımıza çıkacaktır düşüncesindeyken önümüze çıkıverdi. Nasıl oluyor bu işler anlayamıyorum. 3’üncü dosya bizi bekliyor. Şimdi Federasyonda UÇK dediğimiz bir uyuşmazlık çözüm kurumu mevcut ve burada 5 tane adam var ve bu kararlar temize götüremiyorsun ve sorgulayamıyorsun. Bu da ayrı bir problem ve Türk futbolunu etkiliyor ve şuanda bizi etkilemiş durumda. Olay geçen hafta bize bildirilince bizde olaya son anda yetiştik ve itirazlarımızı yaptık. Birini de kazandık. Bir tanesinde hala haber bekliyoruz. Bu konuda Başbakan Yardımcımız Veysi Kaynak bey ve Milletvekilimiz Celalettin Güvenç beyler, Valimiz ve Belediye Başkanımıza konuyu açtık bu konuda yanımızda ve bize destek veriyorlar. Cuma gününe kadar çözmeyi bekliyoruz” demişti.

 “YASAĞI KENDİ ÇABAMIZ VE GÜCÜMÜZLE AŞTIK”

Konu hakkında görüştüğümüz Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, “Devre arası için beklediğimiz 3 dosya vardı. Bu üç dosya da 200-250 bin lira düzeyinde olacaktı buna hazırlık yaptık. Ama ne olacağı belli olmuyor hiç hesapta yokken bir kaç eski oyuncu dosyası daha eklendi ve yasağın meblağı hazırlıklarımızı büyük ölçüde aştı. Bir taraftan hazırlıklarımızı kendimiz yaptık bir diğer taraftan da yardım istedik. Yardım ve destek taleplerimiz sonuç vermedi maalesef. Bizde yasağı kendi çaba ve gücümüzle aştık. Yeni transfer ettiğimiz oyuncuların lisansları çıktı. Hem transfer yasağına hem de transfere yüklü ödeme yaptık. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Hafta sonu oynayacağımız Konya Anadolu Selçukspor maçına hazırız. Hepimize geçmiş olsun. Hayırlı olsun” dedi.

“YASAK KORKUSUYLA İLERİYE DÖNÜK TRANSFERLER YAPMAYA ÇALIŞTIK”

Transfer konusunda 10 kişi ile anlaştıklarını ifade eden Başkan Ceyhan, “Buğsaşspor’dan Barış Çiçek ve Serbay Yağız Muğlaspor’dan stoper Evren Horozal, Kemerspor’dan Orta Saha Fatih Bozok, Diyarbekirspor’dan Fatih Şen, Hacettepe’den Kemal Akbaba, Bucaspor’dan Furkan Yıldırım, Kırklarelispor’dan Erdi Gürcan, Hollanda Nec Breda’dan Oğuzhan Kazancı, Tarsus İdman Yurdu’nda İbrahim Çoşkun’u aldık, takımı oldukça gençleştirdik birkaç oyuncu ile daha görüşüyoruz. Dediğim gibi biz bu şartlar altında bir şeyler yapmaya çalıştık. Eksik mevkilere doğru transferleri imkanlar dahilin de yapmaya çalıştık. Biz Kahramanmaraşspor olarak ileriye dönük 2-3 yılı baz alarak takımın transferi konusunda yasağa karşı önlem alarak transferlerimizi yapmaya çalıştık. 5-6 tane 20-21-22 yaşında 2-3-4 yıllık sözleşmeler yaparak takımımıza kazanım gerçekleştirdik. Yeni transferlerle yarım yıllık gibi veya kiralık transferler düşünmedik hepsi ile 3-4 yıllık anlaşma sağladık. En az yapılan transfer süresi 1,5 yıllık. Bu da takımımızın geleceği açısından son bir iki yıldır yaşadığımız transfer yasağının önüne geçme gibi yeni transferler bize katkı sağlayacaktır” dedi.

2016-2017 KAHRAMANMARAŞSPOR'UN YENİ KADROSU

Kahramanmaraşspor'a ara transfer döneminde beklenmedik 3-4 tane transfer yasağını sağlayacak dosya federasyona gitmişti. Bu yüzden Kahramanmaraşspor'a transfer yasağı gelmişti, yeni transferlerin oynayabilmesi için 13 Ocak cuma günü yasağın açılması için son gündü. Transfer engelini aşan Temsilcimiz Kahramanmaraşspora yeni katılan oyuncuların bazılarının lisansları çıktı, bazı yeni transferlerimizin geldiği kulüplerden kaynaklanan evrak sorunları nedeni ile lisansları pazartesi çıkacak.

TEMSİLCİMİZ KAHRAMANMARAŞSPOR’UN 2016-2017 SEZONU DEVRE ARASI KADROSU;

 ABDULLAH SERCAN TANIRGAN

 AKIN İSMAİL KÖROĞLU

 AYTÜRK HALİL HOCAOĞLU

 BARIŞ ÇİÇEK

 BERKAN TÜRKSEVER

 DEVRİM TAŞKAYA

 ESER AKBAŞ

 EVREN HOROZAL

 EVREN KİLARCİ

 FATİH ŞEN

 FEYYAZ ALIŞ

 HAKAN VURAL KOÇASLAN

 HAYRETTİN CENGİZ

 İSA BALTACI

 İSA BOZDERE

 KAYHAN ARDUÇ

 KAZIM DÜLGER

 KEMAL AKBABA

 MESUT BALKAN

 ONUR BALDUK

 SELÇUK KABAN

 SEMİH KAZANCI

 SERBAY YAĞIZ

 UĞUR ERDOĞAN

 VEYSEL SAPAN (Kiralık geldiği takım: BEŞİKTAŞ A.Ş. )

 YAKUP RAMAZAN ZORLU

 YUSUF EMRE KASAL

 YUSUF ONUR ARIKAN

(HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x