Beyaz Grubun En Golcüsü Zorlu

Beyaz Grubun En Golcüsü Zorlu

Kahramanmaraşspor’un forveti Yakup Ramazan Zorlu Beyaz Grupta 9 golle gol krallığı zirvesinde yer alırken ligde rekora koşuyor.

02 Aralık 2016 - 07:36

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor’un Yıllar sonra aradığı forvete kavuştu. Kırmızı beyazlılar mutlu. Beyaz Grupta oynadığı 14 maçta 15 puan toplarken 4 galibiyet 3 Beraberlik 7 mağlubiyet aldı. 18 gol atan ve kalesinde 23 gol gören Kahramanmaraşspor’da 18 golün 9’unu (yarısını) Yakup Ramazan Zorlu atarak Beyaz Grubun gol krallığının zirvesine oturdu. Son 7 maçın 6’sında gol atmayı başardı.

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor yıllarca aradığı golcüsünü bu sezon buldu. Süper Lig kariyeri olan yıldız oyuncu Yakup Ramazan Zorlu oynadığı son yedi maçın altısında gol atmayı başardı. Henüz 25 yaşında olan golcü oyuncu güçlü fiziği ve hırslı oyunu ile Kahramanmaraşspor’un keskin kılıcı oldu. Büyükçekmece Tepecik, Zonguldak Kömürspor, Anadolu Üsküdarspor, Keçiörengücü ve son olarak Fethiyespor, Buca, Sivas Belediye, Pendik kalesini de yıkan Yakup Ramazan Zorlu, bu performansını devam ettirirse sezon sonu Süper Ligin yolunu tutabilir. Ayrıca Selçuk Kaban, Kayhan Arduç, Uğur Erdoğan ve kaptan Mesut Balkan da performansları ile göz kamaştıran isimler.

GOL KRALLIĞINDA ZİRVEDE!

Ligde 14. Hafta geride bırakılırken Kahramanmaraşspor ligde 15 puanla 13. Sırada yer alıyor. Rakip kaleleri 18 defa ağalandıran Kahramanmaraşspor’da 9 gol atan Yakup Ramazan Zorlu Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup Gol Krallığı cetvelinde 9 golle ilk sırada yer alıyor. Genç Futbolcuyu Grubunda kendisi ile eş değer - 9 gol atan Keciörengücüspor’un golcüsü Yıldıray Koçal zirve takipçiliği yapıyor. 3. Sırada Amedspor’dan Deniz Naki 7 golle, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da 7 golle 4. Sırada yer alıyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz grubun golcü sıralaması bu şekilde yer bulurken Kırmızı Grupta ise Gümüşhanespor’un golcü sporcusu Ali Özgün 10 golle ilk sırayı alırken Hatayspor’dan 8 golle Mithat Yaşar 2. Sırada yer aldı. Eyüpspor’dan Cem Ekinci, Sarıyerspor’dan Emrah Uzun, Etimesgut Belediyespor’dan daha önce 1920 Maraşspor’da forma giyen Mehmet Fuat Gölbaşı 7 golle gol krallığı zirvesine adım adım yaklaşan isimler oldu. (İLKER YİYEN)


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Büyükşehir, Göksun’da İnşa Edilecek Köy Evlerine Yeni Yol Açıyor
Büyükşehir, Göksun’da İnşa Edilecek Köy Evlerine Yeni Yol...
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı