Birlik başkanından esnafına ödül

Birlik başkanından esnafına ödül

İtalya’nın Napoli kentinde gerçekleşen Dünya Kuaförler Yarışmasında Dünya Üçüncüsü olan Kahramanmaraşlı Kuaför Ahmet Veysel Yırtıcı’ya Kahramanmaraş Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak Kuaför Yırtıcı’yı plaketle ödüllendirdi.

23 Kasım 2016 - 07:23

Kahramanmaraş Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ahmet Kuybu ve Kahramanmaraş Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Demir Dünya 3’üncüsü Kuaför Ahmet Veysel Yırtıcı’yı işyerinde ziyaret etti.

Kahramanmaraş’ın stilist kuaförü Ahmet Veysel Yırtıcı, CMC (Confederation Mondiale Coiffure) ve Es Professionel Kuaförler Derneği Başkanı Mustafa Ceylan’ın ekibinde yer alarak Türkiye’yi temsilen İtalya’nın Napoli kentinde Uluslararası yarışmaya katılmıştı.

32 ülkeden 32 takımın en iyi seçilmek için mücadele ettiği yarışma iki gün sürdü. Yarışmada bayan kuaförler saç yarışmaları, makyaj, renklendirme, gelin saçı, topuz gibi kategorilerde; erkek kuaförler ise renklendirme ve kesim kategorilerinde mücadele edildi.

23-24 Ekim tarihlerinde İtalya’nın Napoli kentinde ülkesi için ter döken Yaso erkek kuaförü Ahmet Veysel Yırtıcı’nın da bulunduğu ekip 32 takımın arasında dünya 3’üncüsü olmuştu.

Dünya 3’üncüsü kuaförü işyerinde ziyaret eden Kahramanmaraş Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu Kahramanmaraş’ın ismini dünyaya duyurduğu için teşekkür etti. Kuybu; “Kahramanmaraş esnafı sanatkar, milli birlik ve bütünlüğüne bağlı, çalışkan insanlardır. Her zaman esnafımızla gurur duyuyoruz. Ben inanıyorumki; esnafımıza fırsat verildiği sürece dünya şampiyonlukları gelecektir.” Dedi.

Dünya 3’üncüsü Yasa Erkek Kuaförü Ahmet Veysel Yırtıcı ise Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu’nun ziyareti karşısında duygulandığını, her zaman esnafın yanında yer alan Birlik Başkanlarına teşekkür ettiğini söyledi.

Birlik Başkanı Kuybu ve Oda Başkanı Demir Kuaför Yırtıcı’yı plaketle ödüllendirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x