Brek’ten yeni tekli: “Bilmek İstemem”

Brek’ten yeni tekli: “Bilmek İstemem”

“Bilmek İstemem” alışılagelmiş bir Brek şarkısı olmadığı gibi, sanatçının kendi alışkanlıklarını kırmaya ve sınırlarını esnetmeye çalıştığının da habercisi. Bolca elektrik gitar duyduğumuz teklide Brek’e gitarda Dehan Kılınçarslan, geri vokallerde ise Hazal Döleneken eşlik ediyor.

14 Mart 2020 - 01:25

Dingin, aheste ve melankolik bir tekli olan “Bilmek İstemem”, Brek’in 2020 sonbahar aylarında yayımlamayı planladığı yeni albüm “Beyaz Dalga”ya dair ipuçları taşıyor. Kendine has tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Brek, yeni teklisiyle de müzikseverlerin radarında kalmaya devam edecek.

Bir yol hikâyesini anlatan klibin yönetmenliğini Tunahan E. Bilgin üstlenirken prodüksiyonda ise yönetmenin kolektifi 2THIRTY5 yer alıyor. Yol arkadaşlığı yapan ekip ise Berk Sivrikaya, Hazal Döleneken, Yağız Nevzat İpek, Deniz Braderin ve Dehan Kılınçarslan’dan oluşuyor.

İstanbul ikametli şarkıcı-yapımcı Brek, 2018 yılında birer mevsim arayla yayımladığı LP “TV Juice” ve “Mikrodalga Sörfü” isimli EP çalışmalarının ardından 2019 yılında ikinci “ÖLÜPOP” albümü ile dinleyici kitlesini arttırdı. Türkiye'nin Salon İKSV, Babylon, Bomontiada, İzmir Epic Fair, Zorlu PSM Studio gibi önde gelen birçok sahnesinde konser verme şansı buldu. Bu iki albüm Milliyet, Red Bull, Bant Mag ve Play Tuşu gibi pek çok blog ve gazete tarafından yılın en iyi albümleri arasında gösterildi.
Brek’in yeni teklisi “Bilmek İstemem” şimdi tüm dijital platformlarda!

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x