"Bu sefer hata yapmayalım, yanlış yola sapmayalım”

"Bu sefer hata yapmayalım, yanlış yola sapmayalım”

Milliyetçi Hareket Partisi 27.Dönem Milletvekili Aday Adayı Fatih Mehmet Ceyhan, “Ülkemizin etrafı ateşten bir çemberle çevrilmişken bu seçimlerin çok önemli. Bu sefer hata yapmayalım. Yanlış yola sapmayalım. Bu dönemde gösterilecek olan milli duruş şehitlerimize vefa milletimize beka borcumuzdur”

08 Mayıs 2018 - 04:27

4 yıldır Kahramanmaraşspor Başkanlığı görevini yürüten ve aday adayı olmak için görevinden istifa eden İş Adamı Fatih Mehmet Ceyhan “Bugün burada doğduğum günden beri içinde yaşadığım, yaşamak ve taşımakla şeref duyduğum ülkücü hareketin 27. Dönem milletvekili aday adayı olmak adına sizlerle burada toplandık'' diyerek sözlerine şöyle devam etti;

''2014 yılında sporla ilgilenen kardeşlerim bilecek, Kahramanmaraşspor PTT 1. Lig’den ciddi borçlarla bir alt lige düştü. Yönetimi Kahramanmaraşlı bile değil, İstanbul’dan bir aileydi ve bu takımı kimse almamıştı. Biz yine milliyetçilik ruhumuz, sosyal değerlere olan inancımız ve şehrimize olan bağlılığımızı gösterebilme bilinciyle takımı yaklaşık 10 buçuk trilyonla devraldım.''

Kahramanmaraşspor kulüp başkanlığını 4 yıldır sürdürdüğünü belirten Ceyhan, ''Şerefiyle, onuruyla bu davada olmak adına, sporu da siyasete karıştırmamak adına geçen hafta aday adaylığımdan dolayı Kahramanmaraşspor kulübünden etik olarak ayrıldım. Teknik bir mecburiyetim yoktu ama bunu ahlaken olması gerektiğine inandık ve istifa ettim. Bundan sonra ki hedefimiz Kahramanmaraş’a, bu ülkücü davanın her zaman kahrını çeken bu kahraman şehre, şehrin bir çocuğu olarak, bu şehirde büyümüş bir kardeşiniz olarak hizmet etmek olacaktır'' dedi.

Ülkemizin etrafı ateşten bir çemberle çevrilmişken bu seçimlerin çok önemli olduğuna değinen Fatih Ceyhan, ''Bu sefer hata yapmayalım. Yanlış yola sapmayalım. Bu dönemde gösterilecek olan milli duruş şehitlerimize vefa milletimize beka borcumuzdur. Bizim şehitlerimiz var, o şehitler bizlere yüklediği o kutsal yükü gençlerimize anlatalım ve önümüzde ki günlerde gerçekleşecek olan seçimleri de bu çerçevede değerlendirelim. Çünkü söz konusu olan vatandır bundan sonraki dönemde bu meseleden dolayı bir ve beraber olmalıyız.Her şeyden önce bizler benden demeden önce vatan diyen ailelerin çocuklarıyız. Çok şükür ki bu manada bilge liderimiz Devlet Bahçeli’nin yoğun çabaları sonucu alınan bir kararla erken seçime gidiyoruz. Bu ittifakın özü de milletimizin bekasıdır.Gelinen süreçte ocaktan ailemden aldığım terbiye ile Türk İslam ruhunu en iyi şekilde temsil edebilmek adına, önce vatanım ve milletim sonra da partim düsturunu kendine ilke edinen ülkücü bir nefer olarak, Türk milletimin izzeti ve istikbali için kanımın son damlasına kadar çalışmak adına Milliyetçi Hareket Partisinden aday adayı oldum.” ifadeleri ile sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Türkoğlu'nda Meydana Gelen Silahlı Kavga Sonucu 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 7 Kişi Yaralandı
Türkoğlu'nda Meydana Gelen Silahlı Kavga Sonucu 1 Kişi Hayatını...