Şehrin huzuru için çalışıyorlar!

Şehrin huzuru için çalışıyorlar!

Emniyet Genel Müdürlüğü, Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde Türkiye geneli düzenlenen huzur operasyonu sonucunda, Kahramanmaraş'ta aranan 8 şahıs yakalandı!

08 Mayıs 2018 - 04:24

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından yapılan huzur operasyonunda 8 aranan şahıs yakalandı. Okul çevreleri, parklar ve bahçeler, umuma açık yerler, terminaller,mahalle ve sokaklarda aynı anda başlayan huzur operasyonuna Asayiş, Narkotik, Kom, Trafik, Tem, Güvenlik ve tüm polis birimleri katıldı. İl merkezi ve ilçelerde gün boyu denetim ve kimlik kontrolleri yapıldı.

Geçtiğimiz gün saat 10.00 ile 22.00 saatleri arasında  Türkiye Genelinde 'Güven Huzur Uygulaması 12" kapsamında huzur operasyonu yapıldı. Bu kapsamda  Kahramanmaraş İl Genelinde 137 polis ekibi ve 653 polisin katılımıyla yapılan huzur operasyonunda 2833 şahıs sorgulandı.

569 araç denetlenirken, 10 araca değişik ihlallerden 1.423TL para cezası uygulandı. 2 araç trafikten men edildi.161 iş yeri kontrol edildi. 6 şahsa kabahatler kanununa aykırı hareket etmekten toplamda 744 TL para cezası tatbik edildi. Yapılan huzur operasyonunda değişik suçlardan aranan 8 kişi yakalanarak Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Ayrıca otobüs terminalinde durumundan şüphelenilen bir şahsın üzerinde 6 gram bonzai yakalandı. Şüpheli şahıs yakalanarak Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın 
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın