Buray’in Harbiye konserinden en özel görüntüler yayinda

Buray’in Harbiye konserinden en özel görüntüler yayinda

Yaklaşik 5 bin kişinin izlediği Buray’ın Harbiye Açıkhava Sahnesi’ndeki etkileyici konserinin hikayesi şimdi Youtube’ta izleyiciyle buluşuyor.

19 Aralık 2019 - 23:34

Türk pop müziğinin başarılı ismi Buray, Ağustos ayında Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde verdiği konseri kaçıranlara bir sürpriz yaparak konser hikayesini BurayVevo kanalında sevenleriyle buluşturuyor. Repertuvarın ve sahne performansının geceye damgasını vurduğu bu konserin öncesi ve sonrasına dair tüm detaylar bu videoda yer alıyor. Tam 5 bin kişinin seyrettiği konserin hikayesinde izleyiciler sahne kurulumundan Buray’ın mekanına geçmesine ve röportajlarına, kulisteki heyecan dolu dakikalardan konserin en unutulmaz anlarına kadar pek çok detayı konser hikayesinde bulabilecek.

Son albümü Kehanet’in çok sevilen şarkısı Aşk Bitsin ile sahneye çıktığı konserde Buray’ın, seslendirdiği sevilen şarkıları ve yaptığı yeniden yorumlardan bir seçki de bu hikayenin sürprizlerinden. Ayrıca Haykırasım Var şarkısında Kezzo’yu, Ben Ölmeden Önce’de Emrah Karaduman’ı ve Kış Bahçeleri şarkısında ebru sanatçısı Garip Ay’ın performansı da yine bu videoda.

Ünlü görsel tasarım firması Illusionust tarafından hazırlanan dijital tasarımların videoda da etkileyici bir dünya yarattığı konser hikayesinde Try Soldier dans ekibinin performansı da göz dolduruyor.

Gökhan Fırat yönetmenliğinde çekilen Harbiye Açıkhava konser hikayesi bugün BurayVevo youtube kanalında yayında. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Türkoğlu'nda Meydana Gelen Silahlı Kavga Sonucu 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 7 Kişi Yaralandı
Türkoğlu'nda Meydana Gelen Silahlı Kavga Sonucu 1 Kişi Hayatını...