Çalınan araç 6 aydır bulunamadı!

Çalınan araç 6 aydır bulunamadı!

Kahramanmaraş'ta park halinde çalınan aracının 6 aydır bulunmasını bekleyen PVC ustası Sefer Yılmaz, "Aradan 6 ay geçti ama halen aracımla ilgili güzel bir haber alamadım" dedi.

19 Ocak 2018 - 02:57

Yeni Sanayi Sitesinde PVC ustası olarak çalışan Sefer Yılmaz, uzun yıllar inşaatlarda çalışarak 01 BHD plakalı otomobili satın aldı. 13 Temmuz 2017'de iş çıkışı doğrudan Doğukent Mahallesi'ndeki evine gelen Yılmaz, her gün olduğu gibi aracını kilitleyerek otoparka park etti. Sabah saatlerinde işine gitmek için tekrar aracına yönelen Yılmaz, aracının park ettiği yerde olmadığını gördü. Olayın şokuyla ne yapacağını şaşıran Yılmaz, durumu 155 Polis İmdat'a bildirdi. Olay yerinde geniş çaplı araştırma başlatan polis, çevre esnaflarda olay yerini gören kameranın olmadığını fark etti. Bu olay karşısında ikinci kez şok yaşayan Sefer Yılmaz, "Nasıl oldu anlamadık. Her zaman park ettiğim yerdir. Bir akşam üstü yine iş çıkışı aracımı aynı yerine park ettim. Sabah işe gitmek için park yerine geldiğimde, aracımın yerinde olmadığını gördüm. Polisler, aracın kilitli olup, olmadığını sordular. Ben ise kendilere aracımın kilitli ve her zaman kontrol edip öyle ayrıldığımı ifade ettim. Belki kameralar olay anını görmüştür diye beklerken, ne yazık ki çevrede olay yerini gören hiç bir kameraya rastlayamadık. Ben bu aracı inşaatlarda uzun yıllar çalışıp alnımın teriyle almıştım. Kim ya da kimler bana bunu neden yapmış olabilir ki?" dedi.

Olaydan sonra farklı tarihlerde polis merkezine giderek aracının durumu hakkında bilgi edinen Yılmaz, 6 aydır polisten gelecek güzel haberi bekliyor. Aracın çalındıktan hemen sonra plakasının değiştirilmiş olabileceğini söyleyen Yılmaz, "Sanırım aracımı çalanlar bu şekilde MOBESE ve polisi atlatmış olabilirler" dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş Havalimanı Nisan Ayı İstatistikleri Açıklandı
Kahramanmaraş Havalimanı Nisan Ayı İstatistikleri Açıklandı
Öğrencilerin Sınav Hazırlığına Büyükşehir’den Destek
Öğrencilerin Sınav Hazırlığına Büyükşehir’den Destek