Çalıntı bisikletler sahiplerini bekliyor

Çalıntı bisikletler sahiplerini bekliyor

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri ve Onikişubat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından son aylarda çalınan bisikletler ile ilgili operasyon yapıldı.

03 Eylül 2018 - 02:34

Polis ekipleri il merkezinde birçok adrese operasyon yaptı. Çok sayıda kamera görüntüsünden yola çıkan ve bu yolla adreslere operasyon yapan ekipler çalıntı 13 adet bisiklet ele geçirdi.  Olayı gerçekleştiren şüpheli çocuklar ise yakalandı.

HIRSIZLAR ÇOCUK ÇIKTI

Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı polis ekipleri özellikle apartman boşluklarından çalınan bisikletler üzerine geniş kapsamlı operasyon yaptı. Olay yeri ve çevresindeki kamera görüntülerini izleyen polis ekipleri, yaşları 12-15 arası olan şüpheli çocukların olayları gerçekleştirdiğini belirledi. Olayı gerçekleştiren şüpheli çocuklar ise yakalandı.

8 BİSİKLET SAHİBİNİ BEKLİYOR

Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı polis ekipleri, bisiklet hırsızlarını yakalamak için belirlediği adreslere baskın yaptı. Polis ekipleri 13 adet bisiklet ele geçirdi. 5 bisikletin sahibi bulunup teslim edilirken, 8 bisikletin sahipleri henüz belirlenemedi.  Asayiş Şube bahçesine çekilen değişik markada 8 bisiklet sahiplerini bekliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karacasu Kampüsü Ağaçlandırıldı
Karacasu Kampüsü Ağaçlandırıldı
Kahramanmaraş’ta hafif ticari araç evin çatısına uçtu
Kahramanmaraş’ta hafif ticari araç evin çatısına uçtu