Tanınmasın diye paramparça etmişler

Tanınmasın diye paramparça etmişler

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından, çalıntı bir motosiklet ile ilgili bir adrese baskın düzenlendi. Adreste yapılan aramada çalıntı motosikletin tamamen parçalandığı ve çuvala konulduğu tespit edildi.

03 Eylül 2018 - 02:50

Olay, Kayabaşı mahallesinde meydana geldi. Bir ikamet önünde park halinde olan 27 BLH 02 plakalı motosiklet bilinmeyen kişilerce çalındı. Yapılan araştırmada olay yerinde hiçbir kamera görüntüsü bulunamadı.

3 ŞÜPHELİ ŞAHIS YAKALANDI

Konuyla ilgili araştırma yapan polis ekipleri Kahramanmaraş’a bağlı Yeşilyöre Mahallesinde bir evde arama yaptı. Evin bahçe kısmında motosiklet parçalanmış halde ele geçirildi. Olayla ilgili tespit edilen 3 şüpheli şahıs yakalanarak emniyet müdürlüğüne getirildi.

Motosikleti çalan, satın alan ve parçalayan olmak üzere üç kişiye adli işlem yapıldı. Yetkililerin yaptığı araştırmaya göre çalıntı motosikletlerin tanınmaması için parçalara ayrıldığını, parçaların daha sonra başka motosiklet parçaları ile monte edilecek yeni yapılan motosikletlerin bu şekil yöntemle piyasaya sürüldüğünü belirtildi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x