Çek-pasla saha temizlendi!

Çek-pasla saha temizlendi!

Hafta sonu Andırın İlçe Merkezinde yoğun yağan Yağmur’un sahada futbola elverişsiz olması nedeni ile maç iptal edileceği zaman saha görevlileri müsabakaya çek-pasla dalarak müsabakanın oynanmasını sağladı.

09 Mayıs 2017 - 12:39

Kahramanmaraş Büyükler Ligi 2. Amatör Kümede Ligin heyecanını yaşandığı müsabakalarda taraftarların futbol sahalarına hücum etmesi ve Yeni kurulan takımların heyecan yaşadığı 2. Amatör kümede Hafta sonu İl Merkezlerinde Sağanak yağış halinde oynanılan müsabakalar maçlara damga vururken Batı ilçemiz Andırın Merkezinde Şiddetli Yağışın yaşanması ile 2. Amatör küme 7. Hafta maçı olan Andırın Yeşildağspor- Erkenez Gençlikspor müsabakası az kalsın iptal edilecekti görevliler işe el attı ve sahayı çek –pasla temizlemeye çalıştılar.

 

AZ DAHA MAÇ İPTAL OLUYORDU

Batı ilçelerimizden kaleler şehri diye bilinen Andırın da hafta sonu yoğun yağmur ile hiç dinmeyen yağmurun Andırın Sahasını yağmur altında bırakmasını sağlaması ile müsabaka saatine doğru Müsabaka iptaline doğru ise yağmurun dinmesinin ardından Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü Personeli çek-paslarla sahadaki suyun çekmesi dikkatlerden kaçmadı. Müsabaka Hakemi yağan yağmura karşın maçı iptal kararı için müsabaka saatini beklemeye karar vermişti. Maçın başlamasına 15 dakika kala yağmurun sağanak hale dönüşmesi Gençlik Hizmetleri ve spor İlçe Müdürlüğü personeline iş çıkardı.

 

HAKEMLER SAHAYI 3 KEZ İNCELEDİ

Sağanak yağmurun ara ara kestiği dakikalarda yağmurun dinmesinin ardından Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü Personeli çek-paslarla sahadaki suyun çekmesi dikkatlerden kaçmazken Müsabaka hakemi Mikail Meşe, Uğur Kazancı ve Abdullah Karaturna müsabakada top sekişini kontrol ederken Müsabaka Gözlemcisi Lokman Akarsu ve iki Kulüp Başkanları da sahayı inceledi. İncelemeler sonucunda Kulüplerin istekleri ve yağışın azalması da göz önüne alınarak müsabaka oynatılmasına karar verildi.

 

TRİBÜNLER DOLMAYA BAŞLADI

Yoğun yağmur ile hiç dinmeyen yağmurun Andırın Sahasını yağmur altında bırakmasını sağlaması ile müsabaka saatine doğru Müsabaka iptali söz konusu olurken Müsabaka öncesi yağan yağmura karşı 250-300 kişilik taraftar kitlesi araçları ile Andırın Şehri stadyumuna akın etti ve maçın oynatılması-oynatılmaması gerekçesini beklemeye başladı. Osmaniye Kozan İlçesinin de Andırın’a yakın olması ve Kaleci İrfan Bozkurt’unda takımda kaptanlık yapması ile 30-40 kişilik kozan gurubu da maça iştirak etti ve müsabakanın başlaması ile birlikte takımlarına tam destek verdiler.

 

SAHA ÖNÜ ARAÇ PARKI OLDU

Yağan yağmura aldırış etmeyen ve takımlarına müsabaka boyunca tam destek vermeye çalışan Andırın Yeşildağspor kulübü taraftarları müsabaka başında gelerek sahanın etrafını araç otoparkına çevirdi. Kozan- Andırın ve çevre köylerden gelen 250-300 kişilik taraftar kitlesi araçları ile Andırın Şehri stadyumuna akın etmesi ve takımlarına 12. Adam desteği vermesi 3 puanın alınmasına vesile oldu. (HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x