Celalettin Güvenç, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için...

Celalettin Güvenç, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için başvurusunu yaptı

26. ve 27.Dönem AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığı için başvuruda bulundu.

22 Kasım 2023 - 21:27

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde aday adayı olmak isteyenler için başvuru sürecinde sona gelindi. Aday adayları il ve ilçe başkanlıklarına gelerek başvurularını gerçekleştirirken Kahramanmaraş'ın sevilen ismi 26. ve 27.Dönem AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç'te AK Parti’den Büyükşehir Belediye Başkanlığı için müracaatını yaptı. Başvuru evraklarını AK Parti İl Başkanlığı binasına gelerek teslim eden Celalettin Güvenç, şeffaf bir yönetimle şehri yeniden ayağa kaldıracaklarını söyledi.

“YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN GARANTİSİDİR”

Aday Adaylığı başvurusunu yapan Celalettin Güvenç, “Hayırlı bir iş için partimizdeyiz, şehrimizdeyiz. Bütün zorlukların içerisinde mutlaka kolaylıklar vardır. Bu ağır şartlara rağmen Allah'a şükür şu anda beni çok güçlendirdiniz. Gururlandırdınız Heyecanlandırdınız. Şehrim adına, siyaset adına, gelecek adına umut verdiniz. İnanarak söylüyorum bu inanç, bu kararlılık, bu heyecan bizlerde olduğu müddetçe üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur. Gene şehrime ve sizlere inanarak söylüyorum. Bu şehir ayağa kalkacak bu şehir Türkiye yüzyılında önde gelen şehirlerden olacak. Çünkü hamdolsun inanmış, inançlı yetişmiş sorunların farkında olan ortak çalışmayı bilen, ortak aklı üretmeye inanan kadrolarımız var. İhtiyacımız olan şey, birlik, beraberlik içerisinde durmadan, duraksamadan mesai kavramı tanımadan çalışmak. Bunu yapabilecek inançta akılda ve kararlılıktayız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir.

“ADAY ADAYI OLMAMIZ ÜZERİMİZDE BİR GÖREV VE ZARURET HALİNE DÖNÜŞTÜ”

Tayyip Erdoğan liderliğinde son 20 yılda bu ülkenin dört şehrinde insanlarımıza, şehirlerimize en üst düzeyde hizmet etme imkanı bulduk. Büyük tecrübeler kazandık, İnsanlar tanıdık yönetim anlayışımızı gün be gün geliştirdik. Son 8 yıldır da içinde doğduğumuz şu şehirde çalışma aşkıyla, köy köy gezerek çaba gösterdik. Gelinen noktada yaşanan yıkımın da etkisiyle yeni dönemde Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olmamız üzerimizde bir görev ve zaruret haline dönüştü. Arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum, ilk günden itibaren beni cesaretlendirdiler, Beni teşvik ettiler. Bu şehrin tecrübeye ihtiyacı var. Bu şehrin kararlı çalışmaya ihtiyacı var. Bu şehri inançla geleceğe hazırlayacak kadrolara ihtiyacı var. Milletimiz takdir ederse biz de bu şehir için çalışırız.

“SEVGİLİ KAHRAMANMARAŞLILAR, BİZ SİZLERİN EMRİNDEYİZ”

Buradan bir kere daha bu güzel günde tüm hemşehrilerime ayrım yapmadan, parti ayrımı yapmadan, bölge ayrımı yapmadan, cinsiyet ayrımı yapmadan sesleniyorum. Sevgili Kahramanmaraşlılar, biz sizlerin emrindeyiz. Buradayız yanınızdayız. Allah'ın izniyle bu şehir ayağa kalkacak. Meseleleri bildiğimizi, biliyorsunuz. Ankara'da şunu ifade ettim. Dedim ben 8 senedir Kahramanmaraş milletvekiliyim. Şu mecliste ikinci görevi olmayan tek işi milletvekili olan insanlardan biriyiz. 7.5 sene hemen her hafta sonu karış karış bu şehri gezdik, bu şehrin insanını dinledik. Bu insanlarla hemhal olduk. Bugün de o insanlar bizi tekrar göreve de davet ediyor. Onun için bu işte varız dedik.

“TÜM İNSANLARIMIZI KUCAKLAMAYA EDECEĞİZ”

Bütün Maraşlılar bilsin ki tüm insanlarımızı kucaklamaya Edeceğiz. Tüm insanların yaralı gönüllerini tedavi etmek için uğraşacağız. Tüm gücümüzle şehirleşme adına ticaretin önünü açma adına, sanayileşme adına, orta hasarlıdır, ağır hasarlıdır, yeni konutlardır, konteynerde yaşayanlardır, spordur, eğitimdir her alanda kendimize vaziyet edeceğiz. Bu şehre iki ay içerisinde Ocak ayının sonuna doğru göreceksiniz ki bu şehrin yeni vizyonunu yeni projelerini ilk 5-10 yılda nasıl bir Kahramanmaraş tasavvur ettiğimizi proje bazlı değerli hemşerilerimin huzuruna getireceğiz.

“ŞEHİR İÇİN YAPILACAK OLAN HER ŞEYİ HEMŞERİLERİMİZE ANLATACAĞIZ”

Onikişubat'ta ne yapacağız? Dulkadiroğlu'nda ne yapacağız? Andırın'da ne yapacağız? Ekinözü'nde ne yapacağız? Elbistan'da ne yapacağız? Nurhak'ta ne yapacağız? Pazarcık'ta ne yapacağız? Türkoğlu'nda ne yapacağız Herkes bilecek. Nasıl yapacağız? Hangi kaynakla yapacağız? Hangi işi kime yaptıracağız? Büyükşehir ne yapacak? İlçe belediyesi ne yapacak? Merkezi hükümetten hangi bakanlık ne yapacak, ne isteyeceğiz? Hepsini böyle güzel bir toplantıda Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizin huzurunda anlatacağız ve sunacağız. Spor için ne yapacağız? Bizim şehrimiz şairler şehri. Yedi Güzel Adamın memleketi. Kadınlarımız için, çocuklarımız için ne yapamayacağımızı ayrı ayrı hazırlayıp sunacağız. Bu konuda hemşehrilerim bilsin ki bu şehrin ayağa kalkması için ne gerekiyorsa bu ülkenin en yetişmiş beyinlerine gerekirse sizin adınıza 100 kere giderek bu şehrin hizmetine onları sunacağız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x