Çocuk Eğitimde ‘Rekor’a Doğru

Çocuk Eğitimde ‘Rekor’a Doğru

Günümüz şartlarında çalışmak zorunda kalan anne ve babalar, çocukların eğitim hayatı ve gelişimine yeteri kadar zaman ayıramıyor. İşte bu noktada özel kreşler devreye giriyor.

12 Kasım 2017 - 03:13

Kahramanmaraş’ın 12 Şubat  ilçesinde yeni eğitim ve öğretim hayatında faaliyete geçen Özel Yeni Rekor Okulları, her geçen gün kalitenin çıtasını yükseltiyor. Çocukların temel eğitimine farklı bir boyut getiren bu okul, ailelerle de görüşüp onlara çocuk gelişimi hakkında bilgiler veriyor. Alanında uzman eğitimciler, uyguladıkları programlar sayesinde çocukların gelişimine katkıda bulunduğu gibi, ailelerin üzerinden de büyük bir yük almış oluyor. Yapılan çalışmalar hakkında gazetemize konuşan Özel Yeni Rekor Okulları Müdürü S.Nihat Belkıran, çocuk gelişiminde doğru eğitimin önemine dikkat çekti. Kreşe kayıtların doğumdan hemen sonra 72 aya kadar olduğunu belirtti.

 

“BEN REKOR VE GELECEK…”

Okuldaki herşeyin hijyenik ve çocuklar için özel tasarlandığını dile getiren Belkıran, şunları söyledi: “Şimdinin ve geleceğin güçlü Türkiye’sine katkı sağlayan Özel Yeni Rekor Okulları 14.yılında kendi işi ile ilgilenen, başkasını rahatsız etmeyen, kendini yöneten, sorumluluk alan bireyler yetiştirmeye devam ediyor. Kreş ve gündüz bakımevimizde eğitim, öğretim, bakım saatlerimiz 07:30-18:00 arasındadır. Akademik kadromuz çocuk gelişimi lisans, çocuk gelişimi ön lisans, çocuk gelişimi lise bölümü mezunlarından oluşmaktadır. Hayal ve tasarım atölyesi, seslerin dünyası müzik atölyesi, robotik kodlama atölyesi, fen ve doğa atölyesi, İngilizce, yüzme, jimnastik, basketbol çalışmalarına yaş guruplarına uygun katılım gösterirler. Tüm yemekler ve pastalar Rekor mutfağında pişer. Yemek listeleri Rekor tarafından hazırlanır. Yemek listelerimizde tavuk menüsü olmaz. Meyve sebzelerimiz dezenfektanlı suyla yıkanır. Öğrencimizi istediğiniz zaman görebilirsiniz.”

Kreşin 7/24 kamera ile izlendiğini ifade eden Belkıran:“İsteyen aile çocuğunu telefon, tablet veya bilgisayarına yükleyeceği program sayesinde izleyebilir” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş’ta otomobil tıra arkadan çarptı: 1 ölü
Kahramanmaraş’ta otomobil tıra arkadan çarptı: 1 ölü
Başkan Görgel: “Engelliler İçin Daha Yaşanabilir Bir Kahramanmaraş İnşa Ediyoruz”
Başkan Görgel: “Engelliler İçin Daha Yaşanabilir Bir...