Mahçiçek Stadyumu yoğun bakımda!

Mahçiçek Stadyumu yoğun bakımda!

Bölgesel Amatör Lig maçlarının oynandığı Hanefi Mahçiçek Stadyumu yoğun bakıma alınarak müsabakalara hazırlanıyor.

12 Kasım 2017 - 03:16

Geçen sezon ve daha önceki sezonlarda Kahramanmaraşspor ve 1920 Maraşspor’un yanı sıra birçok amatör lig müsabakalarının oynandığı Hanefi Mahçiçek Stadyumu zemin bozukluğundan dolayı bakıma alınarak stadyuma yeni şekil veriliyor.

Profesyonel temsilcilerimiz Kahramanmaraşspor’un idman yaptığı ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un (1920 Maraşspor’un) geçen sezon büyük yükünü çeken ve ilk devrenin bütün maçlarının oynanması ile birlikte bakımsız hale gelen ve zeminde sıkıntı yaşanılan stadyumda özellikle çimlerinin düzenlenmesi ve çevre düznlenmesi ile süslenerek farklı ambiyans verilmeye çalışan Hanefi Mahçiçek stadyumu en kısa zamanda faaliyetlerine devam edecek. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi personelleri tarafından çevre düzenlemesi çim düzeyinin tekrar bakımı ile daha farklı bir görüntüyle sezon arasına kadar bitirilmesi planlanan Hanefi Mahçiçek stadyumunda çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor.

 

PIRIL PIRIL GÖZ KAMAŞTIRACAK

Özellikle Çim ve tribün temizlenmesi ile başlanan bakım ilerleyen günlerde çevre düzenlemesi gibi tadilatlarla son bulacak. Bu işlerin bitmesi ile Hanefi Mahçiçek stadyumu pırıl pırıl bir görüntü ile göz kamaştıracak. Sadece Hanefi Mahçiçek stadyumunun bakımı ile kalınmayacak yanda bulunan antrenman sahaları, suni çim sahası da kontrolden geçirilerek futbola elverişli hale getirilecek.

 

1920 MARAŞSPOR 3 MAÇINI BATIPARK’TA OYNAYACAK

Kahramanmaraş’ı Bölgesel Amatör ligde (BAL) temsil eden 1920 Maraşspor 3 maçını Batıpark stadında oynayacak. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri içerisinde yer alan Hanefi Mahçiçek Stadyumunda yapılan Zemin Bakım ve yenileme çalışmaları nedeniyle Turkuaz- Beyazlı ekip 1920 Maraşspor BAL’da ilk yarıda kendi sahasında oynayacağı 62 Pertek Spor, 11 Nisan Spor ve Grup Merkez Hasar Hankendi spor Maçları Batıpark stadında oynanacak.

 

SEZON BAŞI TAM NOT ALMIŞTI

Yeni sezonda BAL maçlarına sahne olacak Hanefi Mahçiçek Stadyumu TFF tarafından denetim yapılarak, tespit edilen eksiklikler 1920 Maraşspor kulübüne bildirildi. Kahramanmaraş'tan 2 takımla mücadele ettiğimiz Bölgesel Amatör Lig'e 2017-2018 Sezonunda 160 takımın katılımı ile gerçekleştiriliyor. Sezon başında Kulüpler belirtilen eksiklikleri ikinci bir denetime kadar giderecekler ve belirlenen kriterlere uygun hale getirerek, müsabakalar başlamadan önce sahaları hazır halde bulunduracaktı. Kahramanmaraş`ta Erdağ İnşaat Dumlupınarspor (Fidanspor) ve 1920 Maraşspor’un 2017-2018 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi (BAL) müsabakalarını oynayacağı Merkez Batıpark Sahalarında kriter denetiminin ardından 1920 Maraşspor’un müsabakalarının icra edileceği Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri içerisinde bulunan Hanefi Mahçiçek stadyumu TFF Malatya Bölge Personeli Ergün Eserdi ile TFF Denetçisi ve Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASFK) Başkanı Ergün Önal, sahalarda tespit ettikleri eksiklikleri 1920 Maraşspor kulübü yönetimine sözlü olarak bildirmişti.

 

ZEMİN DAYANMADI

Sezon başında denetlenen ve Kahramanmaraşspor’un hazırlık kapsamında idman yaptığı, 1920 Maraşspor’un müsabakalarını icra ettiği Hanefi Mahçiçek Stadyumunda zemin bozukluğu nedeni ile bakıma alındı. Sezon başı denetimlerinde hazırlanan raporlar kulüplere yazılı olarak gönderilmiş ve eksikliklerin bir an önce giderilmesi istenmişti. Kulüpler, kendilerine verilen süre içerisinde eksiklikleri gidererek ve yapılacak ikinci denetimin ardından da müsabakaların ilgili sahalarda oynanıp oynanmayacağına karar verilmesi ile sahada 7 hafta müsabaka icra edildi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı