Cristiano Ronaldo’ya Özel Krampon

Cristiano Ronaldo’ya Özel Krampon

Ronaldo yeşil sahada tarih yazmaya devam ederken, Nike onun başarısını ‘Discovery’ ile kutluyor.

08 Kasım 2016 - 12:44 - Güncelleme: 08 Kasım 2016 - 12:47

CR7 BÖLÜM III: ‘DISCOVERY’

Kariyerinde attığı 500’den fazla gol ve kazandığı üç Ballon d’Or ödülüyle tüm zamanların en iyi oyuncularından olan Cristiano Ronaldo tarih yazmaya devam ediyor. Ronaldo’ya kariyerinde büyük yol açan en unutulmaz maçlardan birisi de 18 yaşında sahada yer aldığı Lizbon ve Manchester United arasında oynanan maç oldu. Son kez Lizbon formasını giyen Ronaldo bu tarihten sonra, hem kendisini hem de futbolu değiştirecek olan transfer ile Manchester’a geçti. Bu unutulmaz maç CR7 Chapter 3 kramponlarının da ilham kaynağı oldu.

Kramponun renkleri, oynadığı takımdan alınan ilhamla yapıldı ve modern bir şekilde güçlendirildi. Yan kısımlarda gümüş nokta grafiklerinin yanı sıra 2003 yılında giydiği Mercurial Vapor I ayakkabısına bir selam niteliğindeki ince yansıtıcı dalga tasarımına sahiptir. Topuğa kazınmış 06, 08 ve 03 (gün, ay, yıl) sayıları onun keşfedildiği tarihi simgelerken parlayan CR7 logosu da sergilediği parlak performansı vurgular.

 

NIKE MERCURIAL SUPERFLY HERITAGE ID

CR7 Chapter 3: Discovery, Cristiano’nun 2003 yılında giydiği gümüş, beyaz, siyah renkli Mercurial Vapor 1 kramponların modern bir yorumu. Topuktaki çarpıcı volt tasarımı, bu NikeiD sunumuyla yeni kramponlar arasında bağlantı kuruyor. Oyuncular performans ihtiyaçlarına uyacak şekilde üç kalıp seçeneğinden birini seçerek kramponlarına kendi kişisel dokunuşlarını ekleyebilirler. Aynı zamanda sayı, beş harf ya da 16 milli bayraktan birini de ayakkabı yüzüne ekleyebilirler.

CR7 Chapter 3: Hepsi Dynamic Fit Collar’a sahip olan Mercurial Veloce DF ve Mercurial Victory DF versiyonları da dahil olmak üzere Discovery Mercurial Superfly 7 Kasım’dan itibaren satışa sunuluyor. Nike Mercurial Superfly Heritage iD ise, 7 Kasım’dan itibaren nike.com/NIKEiD’de bulunabiliyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x