Doğa Koleji, sağlık çalışanlarımız ve güvenlik...

Doğa Koleji, sağlık çalışanlarımız ve güvenlik güçlerimizin yanında!

Türkiye'nin eğitim lideri Doğa Koleji, pandemi süresince canla başla çalışan sağlık personelleri ve ülkemizin birliği ve huzuru için çalışan güvenlik güçlerimizin çocuklarına %50 eğitim bursu veriyor.

28 Haziran 2020 - 05:39

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ETA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Doğa Koleji okullarında sağlık çalışanı ve güvenlik güçleri mensubu velilerimizin çocuklarına yönelik yüzde 50 indirim uygulanacağının müjdesini verdi. Prof. Dr. Karaca, sağlık çalışanlarının ve güvenlik güçlerinin pandemi sürecinde işin meşakkatini ve yükünü çektiğini aktararak, çocuklarının eğitimini Doğa Koleji'nde sürdürmek isteyen her kademeden sağlık ve güvenlik gücü çalışanlarına hiç kimseye uygulamadıkları bir indirim yüzdesiyle katkı sağlamak istediklerini söyledi.

Prof. Dr. Mehmet Karaca; “İTÜ ETA Vakfı bünyesinde hizmet veren Doğa Koleji'nin artık üniversitenin bir parçası olduğunu, bundan da gurur ve onur duyduklarını belirtti. Karaca, yüzde 50 indirimi sağlık çalışanlarının tümüne sağlayacağız. Doktorundan yardımcı personeline, hemşiresinden teknisyenine kadar bütün katmanlarda olan sağlık çalışanlarına yüzde 50 indirim imkânı sunacağız. Yine güvenlik güçlerimizden askerinden polisine ve bekçi kolluklarına kadar Emniyet ve Türk Silahlı Kuvvetlerinde çalışan tüm personellere aynı imkânları sağlayacağız ”dedi.

Kahramanmaraş, Gaziantep ve Adana Doğa Kolejleri Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Halil Gürsoy ise; “pandemi döneminde kendi sağlıklarını tehlikeye atarak çalışan tüm sağlık çalışanlarımızın ve bu zorlu süreçte bir yandan toplumun huzuru diğer yandan ülkemizin içte ve dışta bekası için mücadele veren kahramanlarımızın çocuklarına katkıda bulunabilmek bizleri ziyadesi ile mutlu edecektir. Bu kampanyamız mevcut öğrencilerimizin yanı sıra okullarımıza yeni kayıt yaptıracak ilgili tüm çalışanlar için geçerli” dedi.

Dr. Halil Gürsoy ; “Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Bey’in sunduğumuz bu kampanyayı takdir ile karşılamaları ve destekleri bizleri ayrıca mutlu etmiştir ”dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi