Dumlupınarspor uzatmalarda yıkıldı

Dumlupınarspor uzatmalarda yıkıldı

Kendi sahasında Dersim’i konuk eden Spor Toto BAL Temsilcimiz Erdağ İnşaat Dumlupınarspor 9.haftada uzatmalarda teslim oldu.

20 Kasım 2017 - 10:30

Bölgesel Amatör Ligde Kahramanmaraş'ı temsil eden 2 temsilcimizde bu hafta zorlu müsabakalardan puan alamadılar ve haftayı mağlubiyetle kapattılar.  2017-2018 Sezonu Bölgesel Amatör ligin 8. Haftasında Mağlubiyete Dur Diyemediler. Erdağ İnşaat Dumlupınarspor 9.haftada Dersimspor'a oyunun son bölümünde yediği gollerle 3-1 mağlup oldu.

Batıpark Futbol sahasında gerçekleşen karşılaşmada Erdağ İnşaat Dumlupınarspor maça hızlı başladı ve gol yollarında Ahmet Ak, Mustafa Göl ile yüklense istediği sonuca ulaşamadı. Mücadeleyi Hakkari bölgesinden Halit Özel yönetirken,  Hakkari bölgesinden Erdi Abdulmecit Sayar ile Van bölgesinden Umut İncili yardımcı hakem olarak görev yaptı. Kendi sahasında ve taraftarı karşısında önemli bir sınava çıkan Erdağ İnşaat Dumlupınarspor istekli başladığı karşılaşmada istediği oyunu sahaya yansıtırken son uzatma dakikalarında yediği gollerle sahadan mağlubiyetle ayrılan taraf oldu.

 

SERKAN HEM KENDİ KALESİNE HEMDE RAKİP KALEYE GOL ATTI

ilk yarısı 0-0 sona eren mücadelede Erdağ İnşaat Dumlupınarspor 65.dakikada Dersimspor karşısında Serkan Koçaslan ile 1-0 öne geçti. Zorlu mücadelenin 77.dakikada Kahramanmaralş ekibinin üstünlüğünü sağlayan Serkan Koçaslan topu kendi kalesine gördermesi sonucu Dersimspor durumu 1-1 yaptı.

 

DERSİMİN 2 GOLÜ BALLI’NIN

1-1’lik müsabakanın zorlu dakikaları her iki tkımın atakları ile devam ederken Dersimspor'da kullanılan serbest vuruşu Kahramanmaraşlı tecrübeli futbolcu Mehmet Ballı gole çevirdi ve Dersimspor'u 1-2 öne geçirdi. 1-2’lik skorun sahadaki öz güvenin yaşandığı Dersim ekibi Mücadelenin uzatma dakikalarında Özgür Dökme maçın skorunu 3-1 olarak belirledi.  Bu skorla Erdağ İnşaat Dumlupınarspor ligde 2 puanla 12.sırada yer alırken, Dersimspor ise 21 puanla 2.sırada yer buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x