Eczacı Fatma Nur Daşcı’nın Caudalie Lansmanı göz...

Eczacı Fatma Nur Daşcı’nın Caudalie Lansmanı göz kamaştırdı

Fransa’nın ünlü kozmetik markası Caudalie Paris ürünlerinin lansmanı Nar Eczanesi ve Fatma Nur Daşcı öncülüğünde Kahramanmaraş’ta yapıldı.

02 Nisan 2019 - 06:17

Cilt bakımının en çok tercih edilen markası Caudalie Paris Kahramanmaraş Bayisi olan Nar Eczanesi ve Eczacı Fatma Nur Daşçı önderliğinde düzenlenen Lansmanla ürünlerini tanıttı.


Özel Davetlilerin katıldığı etkinlikte Caudalie ürünlerini tanımaya, anlamaya ve deneyimlemeye çalıştıklarını söyleyen Eczacı Fatma Nur Daşçı, Dünyada güzellik tutkunlarının en çok tercih ettiği ürün olan Fransa'nın ünlü cilt ve vücut bakım markası Caudalie Kahramanmaraş’ta güzellik tutkunlarıyla buluşturduklarını söyledi.


“GÜCÜNÜ ÜZÜMDEN VE DOĞADAN ALIYOR”

Fransa'nın ünlü cilt ve vücut bakım markası Caudalie, üzümden ve doğadan aldığı güç ile güzelliğe hizmet ettiğini belirten Eczacı Fatma Nur Daşçı, “1995 yılında Fransa’da doğmuş bir marka olup cilt bakım ürünleri üzerine en çok tercih edilen markalar arasındadır. Caudalie markasının ürünleri bilimsel gelişmelere dayalı olarak formüle edilmiş yenilikçi ve aynı zamanda etkililiği ve verimliliği üst düzeyde tutan üründür” dedi.


“CAUDALİE ÜRÜNLERİ TAMAMEN DOĞALDIR”

Markanın fikri bir çiftin üzüm bağlarından ilham alması başladığını anlatan Eczacı Daşçı, “Bunun üzerine Caudalie marka ürünler Fransa’nın eşsiz ve farklı üzüm cinslerinden üretilmiştir. Bağcılık konusunda uzmanı olan Bordeaux Eczacılık Fakültesi’nde görev yapan Prof. Vercauteren araştırmaları ve bilgileriyle oluşturulmuş. Caudalie ürünleri doğal formüllere sahiptir.


Caudalie ürünlerinin içerisinde kimyasal maddeler bulunmaz. Sadece kendisine özel Polifenol bulunur. Bu madde üzüm çekirdeğinin doğal yapısından elde edilmektedir. Çok güçlü bir anti-oksidan olan bu madde yaşlanma karşıtıdır. Üzüm, üzüm suyu, üzüm çekirdeği üzüm yapraklarının sapı kullanılarak oluşturulan bakım ürünleri ile cildin daha sıkı, genç görünüm kazanmasını sağlayan, cilt lekelerinin yok edilmesi, cilt tonunun homojen bir görüntüye sahip olmasını sağlayan özel formülü ile cilt sorunlarınıza çözümler sunar.”


“CAUDALİE, CİLDİNİZİN DENGESİNİ YENİDEN SAĞLAR”

“Mevsimsel ısı farklılıklarının fazlaca yaşandığı mevsim geçiş dönemlerinde vücudumuzun işleyişi cildimizi de etkiler. Bu dönemde cilt yorgun, matlaşmış ve nemsiz görülür. Özellikle kış mevsiminde, soğuk, sıcak geçişlerinin yaşandığı dönemlerde cildin neme ihtiyacı vardır.


Caudalie el, yüz ve vücut bakım ürünleri ile cildinizin dengesini yeniden sağlayabilir ve ihtiyacı olan nemi geri kazandırarak kuru ve nemsiz cildinize bakım sağlayabilirsiniz. Kış mevsiminde soğuk havaların yaşandığı dönemlerde çatlak ve hasarlara karşı bakım ürünlerinizi yağ içerikli yoğun nemlendirici özellikli tercih edilmelidir. Yaz mevsiminde ise güneşin neden olduğu zararlı etkilere ve güneş ışınlarının etkilerine karşı bakım için Caudalie güneş koruyucu ürünleri tercih edilmelidir.”


Lansman sonrası etkinlikten ve üründen memnun kalan katılımcılar Eczacı Fatma Nur Daşçı’yı tebrik etti.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN






YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi